EGYÜTTMŰKÖDÉS A FOOTBALL FACTORRAL

A mai napon meghosszabbításra került együttműködésünk a FOOTBALL FACTORRAL

Egyesületünk játékosainak, edzőinek, vezetőinek és családjuknak ezentúl nincs szüksége névre szóló klubkártya kiváltására, amennyiben a Football Factor üzletében vásárolnak, mivel az IKARUS BSE és a Football Factor együttműködésében, a csapat igazolt játékosai klubkártya kedvezménnyel vásárolhatnak személyesen, bármely budapesti üzletükben vagy a Football Factor WEBSHOP-jában.

Új termékek esetén a kedvezmény mértéke 15-20% régebbi termékek esetén akár 30-35% kedvezmény is kapható klubkártyával, cipőkre, textilekre és kiegészítőkre egyaránt.

A klubkártya kedvezmény nem csak futballcipő, -ruházat, -labda, -kiegészítő, hanem utcai termék vásárlása esetén is érvényesíthető.

A klubkártya kedvezmény a klubkártyaszám, név és korosztály azonosítása alapján vehető igénybe webshopon, valamint a budapesti üzletekben, ahol közvetlen hozzátartozó (szülő, testvér) is részesülhet a kedvezményben; (a KÁRTYASZÁMOT az edzőkön keresztül juttatjuk el a szülőknek, játkosoknak)

Nincs márkamegkötés, tehát NIKE, ADIDAS, PUMA, valamint további gyártók termékei közül is válogathatnak a listán szereplő személyek.

Az egyesület játékosai, szakmai stábja, valamint vezetősége számára is biztosított a klubkártya kedvezmény;. Hogyan történik a vásárlás? Miután a boltban kiválasztotta a számára megfelelő terméket, a kasszánál a csapat és név megadásával már kedvezményes áron tud fizetni.

A Football Factor WEBSHOP-ban a csapatot és a nevet a megjegyzés rovatban kell megadni, majd utánvétet kell választani fizetési módként, a számlán a kedvezményt jóváírjuk.

Kedvezményesen vásárolni tehát a 2 budapesti Football Factor szaküzletben, valamint a Football Factor Webshopjában lehet:
Football Factor Andrássy 1062 Budapest, Andrássy út 81. +36 20 296 2669
Football Factor Allee 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10, 2. em. +36 20 960 6210
Football Factor Webshop www.footballfactor.hu +36 20 779 1000