Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U17 bajnoki forduló

Szent István SE-OTP BANK -Ikarus BSE 2:1

2022.10.29 13.00 // ROKK SPORTTELEP

Szombaton kora délután Budapesten játszott U17-s csapatunk. Egy játékos kivételével mindenki rendelkezésére állt.
 
Kezdő: Fodor Kövecs, Polyák Dávid, Paulovics Péter, Beke Zsombor, Apfel Bálint, Gugyela Márton, Forrai Frank, Szabó Zétény, Caena Hunor, Horváth Balázs, Pataki Róbert.
 
Csere: , Jova Levente, Baruni Suhayb Omaro,  Altnéder Kristóf, Lőrincz Ádám, Kodány Zsombor, Gébert Ádám.
 
Gólszerző: Paulovics Péter
 
Csizamadia Attila edzői értékelése: 
 
Barátságtalanul fogadta csapatunkat a hazai csapat, megszokott módon és időben nem, csak késve tudtak biztosítani részünkre öltözőt. Erre szokták azt mondani, hogy a lélektani hadviselés már a mérkőzés előtt elkezdődött.
 
A mérkőzés mindkét csapat számára jól kezdődött, lüktető jó iramú volt. A Szent István próbálta a széleken megbontani a csapatunkat, míg nekünk a pálya közepén voltak próbálkozásaink. Kiegyenlített játék folyt egészen a 36 percig, ekkor az egyik játékosom megkapta második sárga lapját és a kiállítás sorsára jutott. A 39. percben egy hazai szöglet után egyértelmű leshelyzetben a hazai csapat megszerezte a vezetést.  1:0 hátránnyal vonultunk szünetre. A félidőben rendeztük sorainkat, és a 66. percben egy szöglet követően Paulovics Peti a kapuba fejelt. Azt kell mondanom, hogy a 75. percig jól tartottuk magunkat nem tudta addig kihasználni a hazai csapat az emberelőnyét. Sajnos a 79. percben ismét vezetést szerzett az ellenfél. Óriásit küzdöttek a srácok, de már az eredmény nem változott.
 
A Szent István SE holtversenyben az első, de nem volt különbség a két csapat között. Minden dicséret megilleti a csapatomat, nagyon jól játszottak.
 
Szerkesztői megj.:
– Sajnos a hazai csapat és a szurkolók részéről a mérkőzés krónikájához tartozik az is, ami nem futball pályára való, és itt konkrét említést nem is teszünk róla, mert nem üti meg a mércénket, a mi részünkről pedig emelt fővel távoztunk a helyszínről.