Hétvégi utánpótlás eredmények, összefoglalók

Hétvégi utánpótlás eredmények, összefoglalók

U15 Közép-A
Ikarus BSE-Dunakeszi 8-0

A Budaörs elleni fiaskó után próbáltuk rendezni sorainkat, amit egy hétközi edzőmérkőzésen finomíthattunk. Sajnos azt tapasztaltuk, hogy még mindig nem állt össze játékrendszerünk. A Dunakeszi elleni bajnokin már legalább a támadójátékunk hatékony volt, védekezésben azonban még mindig vannak hiányosságok. Az első félidőben nem hagytunk teret ellenfelünknek a játékra, sok labdát szereztünk, amelyből tetszetős támadásokat vezettünk. A kapu előtti szituációk nagy részénél jó döntéseket hoztunk, és nagyobb koncentráltsággal még több gólt tudtunk volna szerezni. Az 5-0 félidő után feljebb toltuk védekezésünket, és itt már látszottak a védekezésbeli hiányosságaink. Ennek ellenére további gólokat sikerült szereznünk, amellyel nagyarányú győzelmet arattunk. Gratulálok az egész csapatnak!

https://adatbank.mlsz.hu/match/49/14/19324/17/1414723.html

—————————————————–

MLSZ U14 II. Osztály Közép „A” Csoport / 17. Forduló

2019.03.02.

Ikarus BSE – Dunakeszi 6:0 (3:0)

Gólszerzők: Kiss M. (4), Pongor P., Tisza M.

Ha múlt héten volt okunk a visszavágásra a Budaörs ellen, akkor ez hatványozottan is igaz volt a Dunakeszi elleni mérkőzésünkre, hiszen a tavalyi egymás elleni meccsünk az őszi szezon egyik mélypontja volt számunkra.

A visszavágás maradéktalanul sikerült is, még ha a körülmények nem is voltak hasonlóak a tavalyi találkozónkhoz. A mérkőzés egészét tekintve fizikális fölényben játszottunk, amelynek eredményeként már a csapatjátékunk is jobban nézett ki mint az előző fordulóban, és ez a helyzetek kialakításában is megmutatkozott.

Az első félidőben a három rúgott gól mellett rengeteg helyzetet kihagytunk, és a középpályás labdaszerzésekkel is hadilábon álltunk. A későbbiekben, a táblázat elején álló ellenfelek ellen vagy „élesebb” mérkőzéseken ilyen hibák már nem fognak beleférni. A második félidőre több belső pozícióban is változtattunk, amelynek köszönhetően a középpályánk stabilabbnak tűnt, de a helyzetek többsége továbbra is kimaradt. A hat gólos különbség koncentráltabb, pontosabb befejezésekkel nagyobb arányú is lehetett volna.

A Dunakeszi csapatának sok sikert kívánunk a továbbiakra, mi pedig a következő fordulóban az ASI ellen próbáljuk meg hosszabbra nyújtani a jelenleg ötmeccses győzelmi szériánkat. Kettő győzelemmel kezdtük a tavaszt, ősszel kettő vereséggel rajtoltunk, ezért ennek a lendületnek ki kell tartania a következő fordulók nehezebb mérkőzéseire is!

—————————————————–

 

2019. Március 2. GYERMEKLIGA

Szép napsütéses időben kezdhettük meg a gyermekliga sorozat tavaszi első fordulóját!
3 meccsnek néztünk elébe a VASAS, Hírös-Ép és Honvéd csapataival szemben!
Keret: Siklósi, Pásthy, Kovács-Peterman, Varsányi, Pataki, Magyar, Vatali, Keserű, Molnár, Král, Szarvas, Szabó

IKARUS 1-7 VASAS
Meglepő módon jól kezdtük a mérkőzést, az eredményről nem mutatkozva, pedig a védekezésünk nagyon is a helyén volt! Egy gyors bekapott gól után rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ziccereket rúghattunk, de sajnos gólt nem tudtunk elérni, ellenfelünk viszont könyörtelen volt a kapu előtt!
Gólszerző: Vatali

IKARUS 5-3 Hírös-Ép
Aránylag gyorsan eldöntöttük a meccset és sajnos ez a játékosok fejében is megjelent, így majdnem sikerült a végére szorossá tennünk a mérkőzést. 
Gólszerzők: Vatali (2), Keserű (2), Král

IKARUS 6-1 HONVÉD
Hétközben találkoztunk a Honvéddal edzőmérkőzésen, ott egy remek meccset játszottunk a Honvéd 2009-es csapatával. Már ott tudtam, hogy hétvégén az egy évvel kisebb korosztállyal fogunk játszani.
Dominálni tudtunk, itt is hamar eldöntöttük a meccset, de szerencsére itt már nem estünk szét a mérkőzés végére és magabiztosan hozni tudtuk a mérkőzést!
Gólszerzők: Vatali (3), Szabó (2), Szarvas

A képen a következők lehetnek: 12 ember, , mosolygó emberek, túra/szabadtéri

—————————————————–

U10-es edzőmérkőzés
Ikarus BSE 2009-Ikarus BSE 2010

Játékidő: 3x20perc

Vasárnap reggel a második edzőmérkőzést játszotta az Ikarus BSE U10-es csapat. A játékidő 3x20perc volt. 
Az első 20percben sajnos belealudtunk a mérkőzés. Így az ellenfél gyorsan két gólos előnyre tett szert, de gyorsan rendezni tudok a sorokat és egy remek játékkal a magunk javára fordítottuk az eredményt. A második 20percben elkapták a fonalat a játékosok és már-már szemet kápráztató játékkal egy még jobb második 20percet sikerült produkálni a gyerekeknek. A harmadik 20percben már fáradtan sokszor pontatlanul játszottunk köszönhető ez annak is hogy a gyerekek múlthéten vasárnap is 60percet játszottak, illetve a 3edzés mellett ismét egy pörgős küzdelmekkel teli mérkőzésen vagyunk túl. A héten az edzés fő célja a védekezés volt. Így ma az került előtérbe. A mérkőzésre sikeresen átvittük az edzésen tanultakat így a védekezés kisebb hibáktól eltekintve rendben volt. Külön kiemelném, hogy a többiek érdemeiből semmit sem levonva de Bíró Péter és Szél Vince védekezésben nyújtott teljesítménye ma kiemelkedett. Néhányszor a kapu előtt még bizonytalanok voltunk mind támadásban, mind védekezésben, de bizalomra ad okot, hogy az összes játékos küzdelemből akarásból ezen a napon jelesre vizsgázott. Sokszor segítették ki egymás az utolsó pillanatokban. Bíztatták egymást és gólok utána társaság együtt örült. A mérkőzésen kivéve az utolsó 20percet meglátásom szerint egységes és fegyelmezett játékot láttak a szülők, akiknek ezúton is köszönöm a hangos szurkolást és biztatást! 

Bognár Kornél kollégának köszönöm az edzőmeccset.
Külön kiemelném, hogy az ellenfélnek ez volt az első nagyobb pályás mérkőzése és remekül helyt álltak.
Gratulálok a csapatoknak!

Edző: Zabó Ottó
Csapat: Mezei Gergő, Szél Vince, Bíró Péter, Ormos István, Rebenku Nándor, Sikorszki Gergő, Resz Olivér, Szecsei Bendegúz, Bálint Milán, Gaál Gergő,
Gólszerzők: Rebenku Nándor (2), Ormos István (3), Sikorszki Gergő (2), Szecsei Bendegúz (2)