Bozsik – Kölyökliga

Ikarus BSE Bozsik program

A programról:

Az OTP Bank Bozsik-program alapvető fontosságú ahhoz, hogy hazánkban ismét európai színvonalú és elismertségű utánpótlás-nevelési rendszer alakulhasson ki. 2011 júniusában a Magyar Labdarúgó Szövetség, valamint az OTP Bank a program újraindításáról döntöttek. A Bozsik-program fő célkitűzései a tömegesítés, a tehetségkutatás és a tehetségek fejlesztése. Ennek elérése érdekében a szövetség egységes, átlátható rendszert hozott létre, amely naprakész, hiteles és ellenőrizhető formában regisztrálja a programban résztvevő labdarúgókat. A verseny és képzési rendszer kialakítása megfelel az UEFA és a FIFA szakmai követelményeinek. A program révén a tudatosan tervezett és széles körben menedzselt utánpótlás-neveléssel a mainál sokkal több tehetséges fiatal focista kerülhet a pályákra, és ez belátható időn belül érezhető javulást jelenthet a hazai labdarúgás színvonalában.

 

A Bozsik programban és Kölyökligában szereplő (2002-2010-es korosztályok) csapatainak elkészült az idei évi beosztás. A képre kattintva nagyobb méretben is megjelenik.





Legutolsó frissítés: 2017.03.22. szerda

Kapcsolódó hírek:

Remek szereplés U11-es csapatunktól

Remek szereplés U11-es csapatunktól MLSZ OTP Bozsik Program „B” csoport – Gyöngyös 2017.09.24. – U11

Szezonkezdet, utánpótlás hírek

Szezonkezdet, utánpótlás hírek   2006-os csapatunk 8 játékosa az MLSZ Budapest Északi Tehetség Központ válogatóján vett részt Szeptember 13-án! Különböző felmérésekből és játékból állt a program! Az edzést megtekintette a korosztály edzője mellett egyesületünk elnöke is!

U-13 sikerek

U-13 sikerek Utánpótláscsapatunk sikeres hétvégét tudhat maga mögött, mivel a soron következő bajnokiját megnyerte idegenben, ezen felül remek teljesítményt nyújtott az RTK pályán megrendezésre kerülő bozsik tornán.

Hétvégi eredmények, beszámolók

Hétvégi eredmények, beszámolók (2017.04.07-09) Sok minden történt a húsvéti hétvégén az Ikarus háza táján. A közönségnek kijutott a pozitív és negatív élményekből egyaránt. Ezeket vesszük sorra hét eleji összefoglalónkban.

Április eleji megmérettetés a 2006-os koroszálynak

Április eleji megmérettetés a 2006-os korotszálynak 2006-os csapatunk az elmúlt hétvégén két helyen is szerepelt.

Rövid hírek, beszámolók a hétvégén történtekről 03.25-26.

Rövid hírek, beszámolók a hétvégén történtekről 03.25-26.

Kölyökliga beszámoló U-8 (2009)

Kölyökliga beszámoló U-8 (2009) Jól szerepelt a 2009-ess korosztályunk a hétvégi kölyökligában. Jöjjön egy beszámoló edzőjük, Horváth Krisztián tollából.