Leigazolás

Tisztelt Szülő!

Az Ikarus BSE labdarúgó szakosztálya örömmel látja gyermekét a sportolói között.
Ahhoz, hogy a korosztályos bajnokságokban versenyeztetve legyen, az alábbi dokumentumokat kell értelemszerűen kitölteni, és az alábbi címre elektronikus úton elküldeni. (scan vagy fotó)

ikarusbse.techvez@gmail.com

A dokumentumok között vannak olyanok, amelyeknek a papíralapú eredeti példányára is szükségünk van. Ezeket az öltöző-épület előterében található IKA postaládába kérjük bedobni.

Abban az esetben, ha nem használ internet-et, akkor, fáradjon be az öltözőépületben lévő irodába és kérjen egy „első leigazolás” ügyintézés egységcsomagot. A dokumentumokat kék színű tollal kell kitölteni. Szíveskedjen, a kitöltött papírokat az öltöző-épület előterében található IKA postaládába bedobni.

Egyesületünknek a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiadott, un. Nyilvántartási, Igazolási, Átigazolási Szabályzatában foglaltak alapján kell eljárnia.
(ha, többet akar megtudni az ügyintézésről, akkor itt megnézheti a hatályos előírásokat)
https://budapest.mlsz.hu/adat/dokumentum/3113/dokumentumok/nyiasz.pdf

Fontos! Az alábbi dokumentumokat csak az „első leigazolás” alkalmával kérjük!
– e-mail küldésekor, a tárgy címszó alatt, kérjük megadni a játékos nevét és születési évét! pl. Kovács Tóth Bendegúz 2012
– egyesületnek a dokumentumokat az MLSZ rendszerbe 30 napos határidőn belül kell feltölteni. Határidő lejárat esetén új adminisztrációs folyamatot kell indítani!

1. Nyilatkozat magyar állampolgár MLSZ-nél történő első igazolásához (letöltés) (kérjük az eredeti lapot az IKA postaládába bedobni)

2. VERSENYENGEDÉLY IGÉNYLŐ LAP (letöltés) (kérjük az eredeti lapot az IKA postaládába bedobni)

3. IGAZOLÓ LAP (letöltés) (kérjük az eredeti lapot az IKA postaládába bedobni)

4. BELÉPÉSI NYILATKOZAT (kérjük az eredeti lapot az IKA postaládába bedobni)

5. Fotó (igazolványkép, közeli, színes, telefonnal készítve is megfelelő)

6. Személyi igazolvány v. útlevél- első oldala (színes fotó v. scan)

7. Személyi igazolvány- hátsó oldala (színes fotó v scan)

8. Születési anyakönyvi kivonat (színes fotó v scan)

9. TAJ kártya fotó

A játékos versenyeztetéséhez szükséges Versenyigazolványt, és a Sportorvosi Engedély lapot, a hiánytalan és megfelelően kitöltött dokumentumok megküldése után, 4-10 nap alatt kapja meg a játékos edzője!

Köszönettel:


technikai vezető