Táborozás

Kedves Szülők!

Idén is megszervezzük júniusban és augusztusban labdarúgó táborainkat.

IDŐPONT: a korosztályos edzők adnak tájékoztatást

HELYSZÍN: IKARUS BSE Sporttelep

ÁR: 33.000.-Ft/fő/hét. (6.600.-Ft/fő/nap) 

Testvérkedvezmény: 1. testvér teljes ár, 2. testvér 20.000.-Ft/hét, 3. testvér 20.000.-Ft/hét) (testvérkedvezményt csak IKARUS BSE sportolóknak tudunk biztosítani)

Ebben az évben tekintettel a beruházásokra –konditerem építés, konditerem berendezés, napelem stb – és a nagyobb költségekre a versenyeztetéssel kapcsolatban, nem tudja a korábbi években megszokott módon az egyesület támogatni az étkezést.

Ár nem IKARUS BSE játékosoknak 40.000.-/hét/fő (8000.-Ft/nap)

 A táborra JELENTKEZÉSI LAPOT, EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZATOT KELL KITÖLTENI, melyet alább tudtok letölteni vagy az edzőktől tudtok kérni. Ezeket az edzőnek kell leadni.

Jelentkezési határidő a tábor előtti hét SZERDA 12:00 AZ EDZŐKNÉL (FONTOS AZ IDŐPONT  BETARTÁSA, MERT AZ ÉTKEZÉSBEN MIATT A LÉTSZÁMOKAT TUDNUK KELL IDŐBEN)

BEFIZETÉS:

átutalással IKARUS BUDAPEST SE 11716008-22521655 (közlemény: név, korosztály, tábor) vagy

készpénzzel az irodában

 AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • reggeli, ebéd, gyümölcs, ásványvíz, napi két edzés, mozgáskoordináció-fejlesztés, szabadidős programok, elméleti oktatás
  • TERVEZETT EGYÉB PROGRAMOK: (változtatás jogát fenntartjuk): edzőmérkőzés, fagylaltozás, vetélkedők, labdarúgással kapcsolatos kvízjáték

Érkezés: 7:30-8:00                                Távozás: 16:30-17:00

KÉRNÉK MINDENKIT, HOGY MIND A LEGKÉSŐBBI ÉRKEZÉST, MIND A LEGKORÁBBI TÁVOZÁST TARTSÁTOK BE EGÉSZ HÉTEN!!!

FELSZERELÉS: edzésszerelés (az időjárásnak megfelelő), legalább egy az időjárásnak megfelelő váltás ruha az edzőszerelés mellé, naptej

A napi egyszeri szabadfoglalkozáshoz kártyajátékot, társasjátékot hozhatnak a gyerekek, viszont ZSEBPÉNZT ÉS MOBILTELEFONT LEHETŐLEG SENKI NE HOZZON!!!L emondás: betegség miatt előző nap 16:00-ig lehet lemondani. Ez esetben a befizetett összeg időarányosan visszajár. A gyermek táborba történő kíséréséről és hazaviteléről a szülőnek kell gondoskodnia. A táborokról egyéb, bővebb  információt a korosztályos edzők tudnak adni.