Dunamenti Kupa 2016

Dunamenti kupa 2016

Keret: Kovács Levente, Nemestóthy Lőrinc, Cech Bernát, Lakatos Dávid, Paróczi Viktor, Balogh Marcell, Szinyei Marcell, Rácz Vince, Rödönyi Csanád

Csoportmérkőzések:

Ikarus BSE-Budapest Honvéd: 2-1

Ikarus BSE-UTE: 1-1

Ikarus BSE-Gyirmót FC Győr: 2-3

Elődöntő

Ikarus BSE-Gödöllő: 3-1

Döntő

Ikarus BSE- Illés Akadémia: 3-3 Büntetők után: 2-3

2.hely

Zabó Ottó vezetőedző értékelése:

Az első megmérettetésünkre augusztus 20-án került sor a Dunamenti Kupán.

Az első mérkőzésen végig domináltunk, rögtön a 15mp-ben megszereztük a vezetést, ez motiválta a társaságot és gyorsan érkezett a második gól.

A második mérkőzésen az ellenfél szerezett vezetést egy távoli lövéssel ám mi nyugodtan játszva, nem kapkodva egy szép támadás végén megszereztük az egyenlítő gólt.

Utolsó csoportmeccsen a Győr következett sok helyzetet dolgoztunk ki 2-0-ról felálltunk 2-2-re, talán a döntetlen igazságosabb lett volna, de egy védelmi megingás után nyert a Győr.

Úgy léptek pályára a gyerekek hogy, érmet szeretnének és mivel talán mi hittük el a legjobban, hogy akár a döntőig is elmehetünk szerencsésen alakult a csoportbeosztást és csoport másodikként jutottunk tovább.

A Gödöllő ellen már sokszor játszottunk a Dunamenti Ligába. Remekül játszottunk és magabiztosan 3-1-re nyertünk rengeteg támadást építve.

A döntőben az Illés Akadémia következett egyenlő erők küzdelme volt, mindenki kiadott magából Mindent. Tíz másodperccel a vége előtt az Illés egyenlített, így büntető párbajra került sor amit az Illés Akadémia megnyert.

Nagyon Büszke vagyok a játékosaimra, amit edzéseken gyakoroltunk visszaköszönt, a helyzetkihasználáson kell még dolgozni mert sok gól bennünk maradt.