2015 MLSZ torna

MLSZ torna 2024.09.14. KISE Sporttelep Gyakorló utca

Mérkőzések:

Ikarus- ESMTK 11:0
Ikarus- – Kelen SC 3:4
Ikarus- KISE 3:0
Ikarus- Budafok 8:4

Résztvevő játékosok:
Besenyei Benett, Czibor Hubert, Cseh János, Csikós Zsombor, Hornyák-Zay Balázs, Kántor Nimród, Monostori Bálint, Magas Csanád, Nagyházi Zsombor, Pavelkó Máté, Szabó Knox

Paplanos Gellért vezetőedző értékelése:

Nagyon elégedett vagyok a csapat hétvégi teljesítményével. Mind a négy mérkőzésen, hatalmas szívvel, motiváltan, kezdeményezően játszottunk.

A Kelen SC ellen volt a legnehezebb meccsünk. Sokáig kiegyenlített volt a mérkőzés, jól kezdtünk, agresszív letámadással sok labdát szereztünk, a helyzetkihasználásban elhamarkodott megoldásokat alkalmaztunk. A párharcokat kellő bátorsággal felvállaltuk. Labdakihozataloknál, a döntések nem mindig voltak jók, a passzok erősségében is volt hiányérzetem.

 A többi mérkőzésen, a támadó zónában rengeteg kreatív szép megoldásokat alkalmaztunk, sok gólt szerezve. A labdaszerzésekben sokat léptünk előre, sok mindent látok vissza az edzéseken tanultakból. Az együttműködésekben is rengeteget fejlődött a csapat.  A védekezésünk jól működött, jól szűkítettük a területet. A jövőben a gyorsak átmenetekre fogunk fókuszálni, ilyen hozzáállással és edzés munkával meg fogják tanulni.