MLSZ Regionális U14 Alap, Közép B-csoport 4. forduló és edzőmeccs

Ikarus BSE - Testvériség 8:1

Ikarus BSE - KTE LA 6:3

2024.09.21 – 14:00  // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Ezen a héten két mérkőzést is játszottunk, ugyanis a hétvégi bajnoki előtt szerdán Kecskeméten léptünk pályára edzőmérkőzésen. 
 

Tóvizi Tamás vezetőedző értékelése:

Ikarus BSE – Testvériség 8:1

A hétvégi bajnoki mérkőzésünkön az eddig szintén hibátlan teljesítményt nyújtó Testvériség volt az ellenfél. A mérkőzést olyannyira jól kezdtük, hogy 2 perc alatt 2:0, 11 perc alatt pedig 4:0 volt az eredmény a javunkra. Az első félidő második felében már látszott a játékosokon, hogy kezdenek elkényelmesedni, ami a második félidőre teljesedett ki. Érthető, hogy egy 7:0-ás félidő után nehéz fenntartani a koncentrációt, de a második játékrészben nagyon dekoncentrálttá váltunk, aminek eredménye sok technikai hiba és sok rossz döntés volt. Viszont a kritika mellé jár dicséret is, hiszen az első 20 percben nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat. 

Ikarus BSE – KTE LA 6:3

A szerdai KTE elleni mérkőzésen nagyon jól játszottunk. Az első 40 percben teljes mértékben a mi akaratunk érvényesült, a labdarúgás szinte minden szegmensében felül tudtuk múlni ellenfelünket. A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott. Tetszett, hogy nagyon tudatosan fociztak a srácok mind támadásban, mind védekezésben, mind pedig az átmenetekben.