BLSZ Serdülő U15 1. csoport beszámolók / 1-4 fordulók

BLSZ Serdülő U15 1. csoport beszámolók / 1-4 fordulók

Ikarus keret:


PECSENYE ÁBEL,
TÓTH LEVENTE, DOLAPCSIEV PÉTER, TINKU MENDEL, ZSÉDŐ TAMÁS,
ZORKÓCZY BARNABÁS, NAGY DOMINIK,
MESICS ÁRMIN, BOTOS LAJOS, JUHÁSZ MILÁN,
TÓTHFALUSSY TIVADAR,
PRÁVICS ERIK, SÁNDOR KRISZTIÁN, LASSAN HILÁR, TÓTH PÉTER, NAGY RAJMUND

Ikarus BSE – Meszoly Focisuli SE 4-0

Teljesen meg voltam elégedve a csapat teljesítményével. Több játékos idegen poszton játszott először, de többen azóta is azt a posztot játsszák. A 3. szünet utáni 5-10 percben, miután tudtam beszélni a srácokkal, megnyertük a meccset. A cserék szuperül álltak be.

Hidegkuti SC – Ikarus BSE 1-0

Sajnos a második meccsünket idegenben nem sikerült megnyerni. Hatalmas segítséget nyújtottak a fiatalabbak a pályán. Több szerencsétlen sérülés, kényszer csere és bírói hiba után elvesztettük a meccset. Az ellenfelünk jobb volt nálunk, de mi 10 emberrel is nagyot küzdöttünk az utolsó percig, ahol még kapufát is lőttünk.

Ikarus BSE – Grund 1986 FC 4-6

A meccsen egész végig mezőnyfölényben voltunk, a kisebbek ismételten nagyon tetszettek. Sajnos elfáradtunk, és pár cserét elrontottam, ezáltal nem sikerült megnyerni a mérkőzést.

Ikarus BSE – Testveriseg-Ujpalota SE 6-0

Elejétől a végéig miénk volt a meccs. Nem volt erős ellenfél, de amit kértem a srácoktól az öltözőben, az megvalósult a pályán. A fiatalabb belső védőpáros kimagasló volt a meccsen, védekező munkájukon kívül a labdával a támadásokba is be tudtak szállni.