MLSZ torna U10 Vasas

MLSZ torna U10

Mérkőzések:

Ikarus- – Kelen SC        0:1

Ikarus- Vasas LA           3:4

Ikarus- Eger                     4:3

Ikarus-Monor                 2:4

Résztvevő játékosok:

Besenyei Benett, Biczi Milán, Cseh János, Csikós Zsombor, Gyurkovics Kende, Kántor Nimród, Monostori Bálint, Magas Csanád, Nagyházi Zsombor, Pavelkó Máté

Paplanos Gellért vezetőedző értékelése:

Jól kezdtük a Kelen ellen. Végig kiélezett volt a mérkőzés, bátran, határozottan, kreatívan játszottunk. Az átmenetek, labdaszerzés után kimondottan jók voltak. A mélységi indítások és beindulások nagyon jól működtek. A kapu előtt rossz döntéseket hoztunk, nagyobb koncentrációval jobban kihasználhattuk volna a helyzeteinket. Sajnos egy eladott labdából ellenfelünk lekontrázott és megszerezte a vezetést és megnyerte a meccset.

 A második mérkőzésünk a Vasas ellen következett, itt is végig kiegyenlített volt a játék, gólok mindkét oldalon, de sajnos ellenfelünk eggyel többet szerzett. Bátrabb játékkal, zártabb védekezéssel nyerhettünk volna.

Az Eger csapat ellen végre mellénk állt a szerencse, szép játékkal megnyertük a mérkőzést.

Az utolsó mérkőzésen a Monor csapata ellen következett, érezhető volt a fáradtság a csapaton.   A labdavesztések után nem támadtunk vissza és a visszazárások sem voltak elég gyorsak.

Összességében pici hiányérzetem a csapat játékával, leginkább a labdabirtoklásban és a védekezésben, pontrúgásoknál a helyezkedéseknél nagyon távol helyezkedtünk és nem támadtuk ellenfelünket a kapunk előtti zónában. A támadó játékban voltak szép megoldások, egyre bátrabban vállalkozunk átlövésekkel.

Kapusunk, Benett teljesítményt külön kiemelném, hétről-hétre kimagasló!

Hajrá Ika!!!