U14 – Ikarus BSE – Dunakeszi 6:0 / edzői értékelés

MLSZ U14 II. Osztály Közép „A” Csoport, 17. Forduló

2019.03.02.

Ikarus BSE – Dunakeszi 6:0 (3:0)

Gólszerzők: Kiss M. (4), Pongor P., Tisza M.

Ha múlt héten volt okunk a visszavágásra a Budaörs ellen, akkor ez hatványozottan is igaz volt a Dunakeszi elleni mérkőzésünkre, hiszen a tavalyi egymás elleni meccsünk az őszi szezon egyik mélypontja volt számunkra.

A visszavágás maradéktalanul sikerült is, még ha a körülmények nem is voltak hasonlóak a tavalyi találkozónkhoz. A mérkőzés egészét tekintve fizikális fölényben játszottunk, amelynek eredményeként már a csapatjátékunk is jobban nézett ki mint az előző fordulóban, és ez a helyzetek kialakításában is megmutatkozott.

Az első félidőben a három rúgott gól mellett rengeteg helyzetet kihagytunk, és a középpályás labdaszerzésekkel is hadilábon álltunk. A későbbiekben, a táblázat elején álló ellenfelek ellen vagy „élesebb” mérkőzéseken ilyen hibák már nem fognak beleférni. A második félidőre több belső pozícióban is változtattunk, amelynek köszönhetően a középpályánk stabilabbnak tűnt, de a helyzetek többsége továbbra is kimaradt. A hat gólos különbség koncentráltabb, pontosabb befejezésekkel nagyobb arányú is lehetett volna.

A Dunakeszi csapatának sok sikert kívánunk a továbbiakra, mi pedig a következő fordulóban az ASI ellen próbáljuk meg hosszabbra nyújtani a jelenleg ötmeccses győzelmi szériánkat. Kettő győzelemmel kezdtük a tavaszt, ősszel kettő vereséggel rajtoltunk, ezért ennek a lendületnek ki kell tartania a következő fordulók nehezebb mérkőzéseire is!

Jegyzőkönyv: https://adatbank.mlsz.hu/match/49/14/19325/17/1414843.html

Tánczos Gergő

Vezetőedző