topfocIKA

Egy egyre gyakrabban felmerülő igényt próbálunk meg kielégíteni azzal, hogy 2021. március hónaptól egyéni képzést tartanak egyesületünk edzői térítés ellenében.

Ezeken a kiscsoportos (max. 6 fő) foglalkozásoknak a labdás képességfejlesztés, mozgáskoordináció-javítás lesz a célja.

Az edzések 55-60 perc időtartamúak, magas labdaérintés számmal, technikai elemek gyakorlásával (labdaérzékelés, átadások, átvételek, lövések, cselek), az idősebb korosztályoknál pedig posztspcefikus képzési elemek oktatásával zajlanak.

Az edzések hétvégén lesznek: általában vasárnap délelőtt (de előfordulhat a hétvégén belül más időpont pályafoglaltság, valamint a játékosok és edzők mérkőzéseinek függvényében)

A jelentkezők számától függően, szükség esetén a stábot tudjuk bővíteni szakembereinkkel.

Az edzések díja:

  • Ikarus játékosoknak és partnerklubjaink (BMC, Rubeola FC, MLTC) játékosainak 3.500.-Ft/alkalom
  • nem Ikarus játékosoknak 4.500.-Ft/alkalom

Az egyéni képzésekre jelentkezni az alábbi e-mailcímen lehet:

VÉGLEGES JELENTKEZÉS:

topfocika@gmail.com e-mailcímen a játékos nevének és születési évének megadásával, valamint a szülő telefonszámának megadásával az adott héten szerda 19:00-ig, mert akkor legkésőbb csütörtökön tudjuk kiküldeni a hétvégi időpontokat

BEFIZETÉS:

  • ÁTUTALÁSSAL (IKARUS BUDAPEST SE  11716008-22521655  közlemény: név, születési év, egyéni képzés) (ugyanúgy, ahogy a tagdíjnál, DE a tagdíjtól elkülönülten utalandó)
  • KÉSZPÉNZBEN A SPORTTELEP IRODÁJÁBAN.

Lemondás:

kizárólag írásban lehet az edzést megelőző nap 18:00-ig a topfocika@gmail.com

ebben az esetben a képzés díja visszatérítésre kerül vagy a következő alkalommal jóváírjuk (ez egy hónapig felhasználható, kivéve sérülés vagy hosszan tartó betegség esetén)

Az egyéni képzéseken nem vehet részt, akinek az Ikarus BSE felé tagdíj  hátraléka van.