BLSZ I. 17. ford.: Ikarus BSE – Csep-Gól FC 1:0 (0:0)

BLSZ I. 17. forduló: Ikarus BSE – Csep-Gól FC 1 : 0 (0 :0)

Sorsdöntő mérkőzés elé néztünk a hétvégén. Ellenfelünknek is és nekünk is csak a győzelem volt elfogadható a jövőre nézve.
Mind a két csapat összeállítása zömében fiatalokból állt. A mérkőzés első félidejében nyomás alatt tartottuk a csepelieket, de veszélyes ellentámadásaikra jól reagáltak a védőink. Sajnos nem sikerült gólt rúgnunk az adódó 3-4 helyzetünkből.
A második félidőben még fokoztuk a tempót és az egyik támadásunk végén, Varga Péter higgadtan használta ki a lehetőséget, a bal sarokba gurította a labdát, 1 : 0. Fokoztuk a nyomást, de nem sikerült a második gólt berúgnunk.
Az ellenfelünk nehezen dolgozta fel a hátrányukat és egy-két durvasággal próbált egalizálni, az egyik szabálytalanságuk után villant a jogos piros.
A végére, nem csak fizikálisan hanem fejben is elfáradtunk. Ennek köszönhetően az ellenfelünk a 93. percben büntetőhöz jutott amelyet Skravanek Laci nagy bravúrral hárított.

Ezzel ért véget a mérkőzés. Kimondottan jó hangulatú, izgalmas meccset sikerült megnyernünk!

Összeállítás: Skravanek L. – Balogh T., Ulicsák B., Szél B. – Polonkai A., Siliga Á. – Sebők M., Varga P., Ferkel M., Szabó G. – Oláh Z.
Csere: Sós B., Schile B., Parag R.

Varga István

A mérkőzés összefoglalója: