BUDAPEST KUPA 3. FORDULÓ – ÉRTÉKELÉS

Budapest Kupa 3. forduló

Pestszentimrei SK – Ikarus BSE 0 – 1

G: Mayer Márk

Varga István vezetőedző:

A hazai csapat nem tudott helyszint biztosítani ezért hazai környezetben játszhattunk. Jól előkészített pályán a következő összeállításban kezdtük a mérkőzést:

Bálint M. – Karácsondi S., Péntek T., Mayer M., Bíró B. – Komlódi D., Siliga Á. – Horváth Á., Ferkel M., Szabó G. – Virág L. Cserék: Ulicsák B., Sebők M., Schile B., Kiss N., Martzy B.

Három újonnan igazolt játékossal kezdtük a mérkőzést a BLSZ II. harmadik helyezettje ellen. Már a harmadik percben vezethettünk volna, pár centin múlott, hogy Horváth Ákos nem szerezett gólt. Az első félidőt jobbára mi irányítottuk, sok pontatlansággal, eladott labdával, helyzetek nélkül. Ellenfelünk deffenzív játékát mi is átvettük. A második félidő ellenfelünk helyzeteivel kezdődött, sokszor szerencsénk volt, hogy nem kaptunk gólt. Hármat cseréltünk, ez meghozta a csapatunk intenzívebb támadó játékát. Többször kerültünk az ellenfelünk kapuja elé, de nem tudtunk igazi gólhelyzetet kialakítani. A félidő legszebb jelenete, Sebők Máté bombája, ami alig kerülte el a felső sarkot. Egy pontrúgás után lecsorgó labdára Mayer Márk mozdult leggyorsabban és közelről a léc alá vágta a labdát. Tíz perc maradt a mérkőzésből, a „hazai csapat” mindent megpróbált az egyenlítés érdekében, de biztosan tartottuk a tovább jutást jelentő eredményt. Sokat elmond, a játékunkról az ellenfél kapusának nem kellet védenie.

A védekezésünk kezd összeállni, de az előre játék még mindig nem az igazi. Akkor játszunk igazán jól, ha az ellenfél diktálja a tempót. Nem tudunk dominálni, ha nekünk kellene irányítani, ezen kell még javítanunk.

A jövő héten a Budafok elleni bajnokin javítani szeretnénk a játékon, az eredmény tökéletes lenne! Hajrá IKA!