Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U13

Ikarus BSE - Kecskeméti LC 8-0

Kezdő: SIKLÓSI, BÍRÓ, NAGY B, PATAKI, MOLNÁR, VATALI, KOVÁCS-PETERMAN, MICSKÓ, KESERŰ

Cserék: SZIRT, BRUZSA, BÁLINT, GERHARDT

Gólok: G: Kovács-Peterman 3, Micskó 1, Bálint 3, Molnár 1

Labdabirtoklás 75% a mi javunkra, a párharcok megnyerésében 60%-os volt az arány.

“Nem jó előjelekkel készültünk a mérkőzésre, sérülések, betegségek nehezítették egész heti munkánkat. A hétvége közeledtével egyre kevesebb játékos állt a rendelkezésünkre, ami a BLSZ bajnokság indulása szempontjából is nehézséget jelentett. Így kissé felforgatott kerettel, néhány játékost nem a saját posztján játszatva vágtunk bele a mérkőzésbe.

Az első perctől kezdve letámadtuk ellenfelünket, amelynek eredményeként már a 4. percben gólt szereztünk. Ezután is a kapujuk elé szegeztük a vendégeket, rengeteg labdát szereztünk elöl, amelyeket a széleken vezetett támadások után pontosan juttattunk középre. Sajnos a kapu elé rossz ütemben érkeztünk, így rengeteg helyzetet puskáztunk el. Védekezésünk stabil volt néhány apróbb hibától eltekintve, sajnos a passzaink minőségében van mit javítani.

A kecskeméti csapat nem mutatott túl nagy ellenállást, főleg a 2. és 3. negyed volt nagyon egyértelmű, itt lényegesen több gólt is szerezhettünk volna. Elvétve próbálkoztak csak letámadással, de labdakihozatalaink zömében jól sikerültek, túl nagy nyomást nem tudtak ránk helyezni. Győzelmünk ilyen arányban is teljesen megérdemelt, amely a kapu előtt adódó pontosabb befejezésekkel lnyegesen nagyobb is lehetett volna.”

 

CSIKÓS NORBERT vezetőedző