Beszámoló: MLSZ Regionális U13

Ikarus BSE - Dunaharaszti MTK 5-2

2021.11.09 – 17:30  // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Kezdő: Szirt, Molnár, Vasrsányi, Pataki, Kovács-Peterman, Vatali, Nagy, Micskó, Keserű

Cserék: Siklósi, Jásper, Bíró, Král, Fadgyas

Gólok: G: KOVÁCS-PETERMAN 3, VATALI 1, JÁSPER 1

Csikós Norbert értékelése: 

Az előzetes eredmények alapján egy hasonló képességű csapattal találkozhattunk. Az első percekben már látszott, hogy kiegyenlített erőviszonyok vannak, nem lesz könnyű mérkőzés. Ellenfelünk a 4-3-1 játékrendszert részesítette előnyben, mi a 3-4-1-es felállásban játszottunk. Jól kezdtük a mérkőzést, többet birtokoltuk a labdát, és próbáltuk tudatosan felépíteni a támadásokat.

Védekezésünket magasan feltoltuk, már az ellenfél büntetőterületénél elkezdtük, sok labdát szereztünk a támadóharmadban, amelyből veszélyes szituációkat tudtunk kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az első 20 percben több ígéretes akciót vezettünk a széleken, amelyekből végül két gólt sikerült elérnünk. Védekezésünk rendben volt, nem sok lehetőség adódott a Dunaharaszti előtt.

A második negyedben aztán visszaesett a koncentrációnk, két perc alatt egyenlített ellenfelünk, játékunk kissé szétesett.

A harmadik 20 percben sikerült rendezni sorainkat, kiegyenlített játék folyt a pályán, a kapuk felváltva forogtak veszélyben, de egy büntetővel sikerült előnybe kerülni. Továbbra is kombinatívan játszottunk, de a vendégek is rendkívül jól futballoztak. A

z utolsó negyedre erőfölényünk kidomborodott, sok helyzetet alakítottunk ki, ziccereket hibáztunk, ennek ellenére tovább növeltük előnyünket. Sajnos a mai mérkőzésen több meghatározó játékosunk nem tudta a tőle megszokott teljesítményt nyújtani, de a motiváció mindenkinél a helyén volt, így sikerült egy jó csapat fölött ismét diadalmaskodni.

Gratulálunk a játékosoknak, reméljük, hogy a hibák kijavítása után még jobb teljesítmény tudunk nyújtani.