Beszámoló: 2014-es korosztály Dunamenti Liga 2.forduló

Dunamenti Liga 2.forduló – Helyszín: MTK Salgótarjáni úti edzőpálya

Mérkőzéskeret: Bálint András, Izsó Viktor, Belancsity Deján, Úr Lénárd, Cseresnyési Ábel, Németh Andor, Varga Bernárd, Balla-Rab Zétény

IKARUS BSE-Barca Academy 7:1

Az első mérkőzésen remekül játszottak a gyerekek. A labdakihozatalok nagyon jól működtek. Legalább három olyan gólt szereztünk, ahol az ellenfél, a labdát sem tudta megszerezni. Sok passzal és remek cselekkel vettük fel a versenyt ellenfelünk ellen. A kapujuk előtt sorra hoztuk a jó döntéseket aminek az eredménye 7 rúgott gól volt.

IKARUS BSE-FTC: 0:8

Egy sokkal jobb és fizikailag erősebb csapat következett. Akik főleg fizikailag nőttek fölénk. A gyereken semmi nem múlt hiszen a mérkőzés alatt , sokszor jól tartottuk a labdát és 3 kapufát lőttünk, illetve sokszor megtornáztattuk az FTC kapusát is A szerencse nem állt mellénk ezen a mérkőzésen. Sokkal több volt a rossz döntés, a technikai hiba, amit az ellenfél rendre ki is használt, ám ami nagyon dicsérendő az a gyerekek küzdeni akarása.

IKARUS BSE-GÖDÖLLŐ: 1:3

Az első félidőben kiegyenlített harc folyt az első gólért. Amit sajnos az ellenfél szerezett. Ehhez sajnos mi is nagyban hozzájárultunk. A második félidőben küzdöttünk hajtottunk, de a második gólt is sajnos a Gödöllő szerezte. Innen már sajnos nem volt visszaút, de a becsület gólt sikerült megszerezni.

Összeségében nagyon elégedett vagyok a gyerekek hozzáállásával és a küzdeni akarásával, mindenki próbált a legmagasabb szinten játszani. Ami pozitív, hogy sikerült megszerezni első győzelmünket a Dunamenti Ligában. A hibákat megbeszéljük, kijavítjuk és a tavaszi fordulókra sokkal erősebb csapatot láthatnak, a mindig hangos és motivált szülőkből álló szurkoló táborunk.

Zabó Ottó (vezetőedző)