Beszámoló: U16 mini torna

U16 Felkészülési minitorna

Hétvégén Felkészülési minitornán vett részt U16-os korosztályunk!

Tervezett Budai FC elleni edzőmérkőzés helyett Fáy utca szerepelt minitornán U16-os csapatunk, ahol 45 percet játszottunk a Vasas U16-os csapattal valamint a Budai Fc-vel.

Ikarus mérkőzései:

Vasas Kubala László Akadémia U16 – IKARUS BSE U16: 2:0

Ikarus BSE Összeállítás:

Skultéty – Szabó Z, Beke, (Gébert), Altnéder, Fekete, – Kodány, Gugyella, Baruni (Canea), – Pataki, (Farkas Z), Juhász M, ( Rácz) Juhász  R

Papp György Értékelése:

Nagyon fegyelmezetten védekeztünk, de az ellenfél nem diktált nagyon nagy tempót. Sajnos, nagyon tiszteltük az ellenfelet, és két pontrúgás után kaptunk gólt. Meg kell tanulnunk, hogy nem ijedhetünk meg az ellenfelünktől, mert ennél jobb eredményt is elérhettünk volna.

IKARUS BSE U16 – Budai FC U16 : 1 -1

Gólszerző: Rácz Marcell

Ikarus BSE Összeállítás:

Skultéty – Szabó Z, Beke, Gébert, Altnéder, (Fekete) – Kodány (Juhász M), Gugyella, Juhász R (Rácz), – Farkas Z , Baruni (Rácz), Canea

Papp György Értékelése:

Ezen a mérkőzésen már jóval nagyobb volt az iram. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, amelyek rendre kimaradtak, ilyenkor törvényszerű, hogy az ellenfél semmiből szerzett gólt. Örömteli volt számomra, hogy egalizálni tudtuk az eredményt. Gratulálok a játékosaimnak, főként a délutáni futsal mérkőzésen részt vett nyújtott teljesítményükért is.