Beszámoló: 2012-es korosztály Dunamenti Liga 4. forduló

Dunamenti liga 4. forduló - 2012-es korosztály

Kezdőcsapat: Lele Levente, Zsilinszki Márk, Csikós Zétény, Boga Máté, Rémi Bendegúz, Jimoh Anthony, Pető Bendegúz

Cserék:Tram Lam Phong, Mukovics Márton, Németh Domonkos, Pádár Kende

Eredmények:

Ikarus- UTE 1-3
Ikarus -DVSC 3-3
Ikarus-Szeged 3-6

Rácz Viktor vezetőedző beszámolója:

Összeségében gratulálok a srácoknak, az eredményektől függetlenül, nagyon nagyot küzdöttek, helyenként pedig nagyszerűen játszottak. Az agresszivítás, párharcok, küzdés , mind a védekezés támadás, labdakihozatal, labdatartás is rendben volt mind a három mérkőzésen). Az első mérkőzésen szokásosan álmosan kezdtünk és az Ute rúgott két gólt, amiből az egyik nagyon szerencsés találat volt. Majd a második félidő első percében sikerült szépítenünk, és onnantól kezdve átvettük az irányítást, volt 2 100% helyzetünk és egy  kapufánk, sajnos egyiket sem tudtok gólra váltani. Az ellenfelünk az utolsó percben viszont szögletből tudott még egy gólt elérni.

A második mérkőzésen a Dvsc ellen 2-0, majd 3-2 is vezettünk, végül 3-3 döntetlen sikerült elérnünk, ami csalódás, hogy végig mi irányítottunk, nekünk voltak helyzeteink, viszont az ellenfelünk 3ból 3 helyzetet értékesített sajnos egyéni hibák következtében.

Az utolsó mérkőzésre a csapat teljesen elfáradt 4 cserejátékossal kezdtünk az utolsó mérkőzésre 1 csere maradt, a többi játékos megsérült. Ennek következtében nem lehetett megfelelően forgatni a társaságot ami a második félidőben ki is jött fáradtságban.Az első félidő után 3-2 vezetéssel mentünk szünetre, majd onnan az ellenfelünk fizikálisan fölénk nőtt és megfordította a mérkőzést. Zárásként is azt tudom mondani, hogy a mutatott játékhoz gratulálok a srácoknak.