Beszámoló: 2014-es korosztály Dunamenti Liga 4.forduló

Dunamenti Liga 4.forduló

Helyszín: UTE BÁNKA KRISTÓF SPORTKÖZPONT 2022.04.30

Edző: Zabó Ottó

Mérkőzéskeret: Balogh Bottyán, Izsó Viktor, Belancsity Deján, Margitay Kristóf, Cseresnyési Ábel, Németh Andor, K.Nagy Dániel, Orlay Zolta, Illés Tamás

IKARUS BSE-UTE 1:5

Gól: Illés Tamás

Fizikálisan sokkal jobb csapattal próbáltuk felvenni a versenyt. Az eredmény nem tükrözi a két csapat közötti különbséget ekkora különbség nem volt a két csapat között.

IKARUS BSE-DVSC AKADÉMIA: 1:3

Gól: K. Nagy Dániel

A Debrecen elleni meccsen küzdöttünk, hajtottunk sokszor kerültünk gólhelyzetbe amik sajnos kimaradtak. Egy szerencsétlen megpattanó labda utat talált a kapuba ezzel a DVSC megszerezte a vezetést. Nem zuhantunk össze felálltunk és egyenlítettünk sokáig tartottuk az eredményt fordíthattunk volna de a DVSC kihasználta a figyelmetlenségünket és gyors 2 góllal beállította a végeredményt.

IKARUS BSE-Szeged-Grosics Akadémia: 0:2

Az első félidőben kiegyenlített harc folyt az első gólért. Amit sajnos az ellenfél szerezett. Ehhez sajnos mi is nagyban hozzájárultunk. A második félidőben küzdöttünk hajtottunk, de a második gólt is sajnos a Szeged szerezte. Innen már sajnos nem volt visszaút.

Összeségében elégedett vagyok a gyerekek hozzáállásával és a küzdeni akarásával. A játékunkba most sok hiba csúszott, nem voltunk ott fejben a meccseken. A hibákat megbeszéljük, kijavítjuk és az utolsó fordulóban erősebb csapatot láthatnak, a mindig hangos és motivált szülőkből álló szurkoló táborunk.

Zabó Ottó vezetőedző