Beszámoló: NEW YEAR CUP

New Year Cup Monor

2023.01.28 // Helyszín: Monor

Edzői stáb: Zabó Ottó (vezetőedző)

Mérkőzéskeret: Bálint András, Balogh Bottyán, Belancsity Deján, Demjén Hunor, Balla-Rab Zétény, Orlay Zolta, Illés Tamás, Margitay Kristóf, Izsó Viktor, K.Nagy Dániel

IKARUS BSE-Budapest Honvéd: 0-2

Az első mérkőzés elején sok hibával játszottunk, a 16 perces játékidő végén váltottunk sebességet, de csak gólhelyzetekig jutottunk.

IKARUS BSE-Kecskemét: 1-0

A következő meccsen a játék ritmusát gyorsan felvettük, a védekezésünk hibátlan volt. A támadó játékunk is jobb lett, és 3-4 mp-el a vége előtt megszereztük a vezetést és a győzelmet is.

IKARUS BSE-UTE :1-0

A védekezésünk remek volt, a kapusok nagyon magas szinten teljesítettek. A győzelmet szintén egy kidolgozott akcióból szereztük meg az utolsó percekben.

IKARUS BSE-Nagykáta: 4-1

Bár az első percekben a Nagykáta szerzett vezetést, de a kapott góltól sebességet váltottunk és gyorsan a magunk javára fordítottuk a mérkőzést.

IKARUS BSE-MONOR: 0-0

Egyenlő felek küzdelme volt, helyzetek itt is ott is voltak, de a játék képe alapján igazságos döntetlen született.

Zabó Ottó vezetőedző értékelése:

Rendkívül büszke vagyok a csapatomra mert sokszor remek cselek, pontos passzok, hatalmas védések jellemezték a játékunkat. A gyerekek egymásért is küzdöttek és egy remek délutánon vagyunk túl. Türelmetlenül várjuk az újabb kihívást.

Ez a teljesítmény igaz csak a gólarány miatt bronzéremet ért nekünk, de így is egy remek teljesítménnyel nyitottuk a 2023-as évet.

Természetesen a szülőknek is jár a köszönet, mert biztos vagyok benne, hogy az ő szurkolásuk és támogatásuk nélkül nem tartanánk itt!