MLSZ REGIONÁLIS U14 bajnoki forduló

REAC-Ikarus BSE 2-5

Időpont: 2023.03.11. // Helyszín: SZÁNTÓFÖLD UTCAI SPORTTELEP

Összeállítás: Fani, Eszéki, Fadgyas, Varsányi, Keserű, Perjesi, Hechst, Kovács-Peterman, Vatali, Baruni, Micskó

Cserék: Siklósi, Rónai, Szabó, Széplaki, Nagy

G: Micskó 2, Baruni 2, Perjesi

Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

A szezonkezdet nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük, egy vereség és egy döntetlen után szerettünk volna előrelépni. Felállásunkon nem változtattunk a múlt héthez képest, a 4-4-2-es hadrendben kezdtük a mérkőzést. Helyzetünket nehezítette néhány sérülés, illetve a viharos erejű szél. 

Az első félidőt széllel szemben kezdtük, és meglepően jól kezeltük az időjárás viszontagságait. Szép támadásokat vezettünk, és számtalan gólhelyzetet alakítottunk ki, amelyekből sikerült 5 gólt szereznünk. Védekezésben hatékonyak voltunk, támadásainkat elsősorban a széleken tudtuk vezetni. 

Sajnos a második félidőre rendkívül rossz felfogásban tértünk vissza, motiválatlanul, enerváltan mozogtunk, de így is több lehetőséget ki tudtunk alakítani a vendégek kapuja előtt, amelyeket rendre elpuskáztunk. Ellenfelünk összekapta magát, többször veszélyt jelentettek a kapunkra, két gólt is szereztek a játékrész elején. Úgy nézett ki, hogy sikerül lerombolni azt, amit az első félidőben felépítettünk, de szerencsére ma elég volt 40 perc futball a győzelemhez.