Beszámoló: MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 17. forduló

Vác VLSE - Ikarus BSE - 3-3 (3-0)

2023.03.25. – 10:00 // Vác Városi Stadion

Összeállítás: Fodor, Kolaj, Cséfai, Canea, Németh, Posta, Kodány, Baruni, Horváth, Beke, Apfel

Cserék: Polyák, Jova, Papp, Gugyela

Gól: Kodány, Canea, Gugyela

Csizmadia Attila edző értékelése:

Csapatunk szombaton Vácra látogatott. Sajnos a héten több sérültünk se állt a rendelkezésünkre. A múltheti hazai vereség érezhetően még benne volt a fiúkban, az első félidőben szinte mindenki dekoncentrált volt. Ha egy félidő alatt 3 gólt kapsz, közben egyet sem rúgsz, azt a teljesítményt nehéz értékelni.

A szünetben igyekeztünk rendet tenni a fejekben, teljesen más felfogásban kezdtük a második félidőt, agresszívan álltunk bele a párharcoka, több labdát is szereztünk, aminek meg is lett az eredménye, gólra gólt lőttünk, és már 3:2 hazai vezetésnél érezhető volt, hogy ki fogunk egyenlíteni. Végül egy szöglet után a 82 percben egyenlítettünk. Az ellenfelünk meglepő módon ekkor már teljesen elfáradt, így könnyedén tudtunk még további helyzeteket kialakítani, de gól már nem született.

Ha az ellentétes félidöket nézem igazságosnak tűnik a döntetlen, viszont ha azt nézem, hogy a 90 percben 100% helyzetet hagytunk ki, akkor azt kel mondanom, hogy közelebb álltunk a győzelemhez.

Dicséret illeti a fiúkat a második félidei teljesítményért. A váci csapat a tabella 5. helyén áll, mindkét mérkőzésünk velük döntetlennel zárult, mégis mi a tabella végén vagyunk, van 9 mérkőzés, hogy ezen javítsunk.