Edzőmeccs: Ikarus BSE (2012)- Monor 1-3

Ikarus- Monor 1-3

2023.03.30 // Monor

Összeállítás: Sal Bertalan, Zsilinszki Mérk, Pető Bendegúz, Csikós Zétény, Pádár Kende, Rémi Bendegúz, Boga Máté, Cserpregy Gergő, Jimoth Anthony

Cserék: Wagner Viktor, Fehér Zsombor, Móri Kolos, Hegedűs Törtel

Rácz Viktor vezetőedző értékelése: 

A mai mérkőzéshez gratulálok a srácoknak, egy jó mérkőzést sikerült játszani, egy nagyon jó ellenféllel szemben. Főként pozitívum a szerdai edzés után ez a teljesítmény. Ami pozitívum volt a mai nap  folyamán: az egyéni, illetve a csapatvédekezés. Rengeteg párharcot sikerült nyernünk az ellenféllel szemben. A szabad labdákat, a felívelt labdát 80% sikerült nekünk összeszednünk. A hátsó 4-es és a két középpályás jól zárta a területeket. Az első 15 perc után már labdatartásban, összjátékban is sikerült feljavulni, sokszor jól mentettük ki a labdákat, jól forgattuk a játékot, szép támadásokat építettünk. Ami negatívum volt a mai napon, a csatárok keveset mozogtak be területbe, nagyon távol játszottak egymástól, viszont a labdákat jól tartották meg, és sok 1:1 elleni játékot nyertek. A mások, hogy a szélső védők és a középpályások le voltak maradva a támadásokkal, többször kell a későbbiekben belépniük. 

Összeségében az ellenfelünk 60-40% többet birtokolta a labdát, de helyzetek száma ugyanannyi volt, ők azokat értékesítették, gólokon kívül még 2 lehetősége volt az ellenfélnek.

Gratulálok a csapatnak a mai játékért.