MLSZ Regionális U14 Észak Felsőház 13. forduló

Tehetség SE-Ikarus BSE 0-7

2023.04.26 – 14:00 // Jászjákóhalma, Jászjákóhalmai KSE (Jászjákóhalmi KSE)

Összeállítás: Fani, Kesereű, Fadgyas, Varsányi, Széplaki, Perjesi, Hechst, Kovács, Rónai, Baruni, Micskó

Cserék: Siklósi 41′, Pataki 56′, Vatali 41′, Szabó 41′

Gólok: Baruni 2, Micskó 2, Kovács 2, Perjesi 1

Csikós Norbert edzői értékelése:

Előrehozott mérkőzést játszottunk ellenfelünkkel, amely májusban került volna megrendezésre. Rendkívül rossz minőségű pályán kellett megvívnunk a meccset, a talaj minősége megnehezítette a dolgunkat. A srácok azonban nagyon jól alkalmazkodtak a körülményekhez, és egy percig sem volt kérdéses a győzelmünk. Folyamatos játék nehezen alakult ki, többet birtokoltuk a labdát, próbáltuk játszani a saját játékunkat, ami helyenként sikerült is. Ellenfelünk elvétve lépte át a felezővonalat, a kapunkra nem jelentettek veszélyt. 

Az első félidőben elsősorban a szélekről beérkező labdákkal operáltunk, amelyekből sikerült több gólt szereznünk. A betömörülő ellenféllel szemben sokszor járattuk szélességben a labdát, de a mélységi beindulások hiányoztak. 

A második játékrészben már ráéreztünk az üres területek megjátszására, és lényegesen több gólhelyzetet alakítottunk ki. Ekkor a hazai csapat már fejben feladta a mérkőzést, nagy ellenállást nem tanúsítottak. Sajnálatos, hogy bizonyos csapatok nem tudnak megfelelő körülményeket biztosítani a játékra, és a körülmények legyőzése nagyobb kihívást jelent, mint az ellenfélé. 

Gratulálok a csapatnak!