MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 23. forduló

Add meg itt a címsor szövegét

2023.05.03 – 14:00 / / Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Ikarus: Fodor, Jova, Kolaj, Paulovics, Gugyela, Canea, Papp, Baruni, Kadány, Polyák, Loch.
Csere:  Posta, Kolonics, Hadzsi, Szatlmayer, Juhász
 
Csizmadia Attila edzői értékelése:
 
Sok mindent tudnék a szerdai mérkőzésről mondani, de megpróbálom cenzúrázni magam, remélem sikerül.
Egy hete készültünk erre a fontos mérkőzésre. Felvázoltunk a srácoknak egy taktikát. Majd a mérkőzés 4. percében egy 40 méteren elkövetett szabálytalanságra a játékvezető úr azonnal pirossal bünteti a játékosomat, a csapatomat. Való igaz hogy szabálytalanság volt, de meg vagyok győződve, hogy nem pirosat érő. Így hogy emberhátrányba kerültünk, nagyon nehéz helyzetbe kerültünk.  Természetesen egy egyéni hibából ellenfelünk egyből gólt is szerzett.
A szünetben próbáltunk még több változtatást, de amikor a csatárunk kilépett, és gólhelyzetben szabálytalankodtak ellene, majd a játékvezető úr nem hogy piros lapot, de még szabadrúgást sem adottakkor nagyon nehéz mit mondani. Természetesen mit tud ilyenkor csinálni egy edző… reklamál, amennyire lehet egy ilyen helyzetben…. Sajnos meg kell említeni, hogy még 10 emberrel is, 0:1-s állásnál több lehetőséget is elszalasztottunk, a végén már kicsit kockáztattunk, amit már az ellenfelünk két góllal is büntetett. 
 
Semmilyen vigaszt nem jelent számomra, hogy mérkőzés után még az ellenfél edzője is korrekt módon megjegyezte, hogy a játékvezető úr belenyúlt a mérkőzésbe.