Ősszel a 4. helyen zárt a felnőtt csapat

Felemás őszi szezont tudhat maga mögött a BLSZ I. osztályban szereplő felnőtt csapat.

8 győzelem és 4 vereség mellett 2 alkalommal került sor pontosztozkodásra. Ez az eredmény lehetett volna jobb is, de az Inter CDF bajnokságból való kizárása miatt az ellenük parádés és hajtós meccsen nehezen megszerzett 3 pontot elvette a Szövetség, a Műegyetem elleni 6-0-ás sikerből adódó 3 pontot pedig az ellenfél jogos óvása miatt szintén levonták, mivel jogosulatlan játékos szerepelt csapatunkban.
Igaz, hogy a Testvériség ellen mi óvtunk jogosan és az ellenük megszerzett 1 pont helyett 3 pontot kaptunk. Ha a pályán elért eredményt vennénk alapul, akkor a csapat a második, harmadik helyen telelt volna, viszont a fociban ugye nincs ha…

Az ősszel mutatott játék mindenesetre bizakodásra adhat okot, melynek a jövőre nézve minden bizonnyal pozitív kicsengése lehet, viszont ahhoz, hogy megszerezzük az első helyet a “kötelező” győzelmek mellett rangadókat kell nyerni, mert sajnos sem az Építők, sem a THSE, sem a RAFC ellen nem sikerült győztesen elhagyni a pályát, mindössze egy X sikerült a Gázgyár ellen.

A tavaszi szezonra való felkészülés már megkezdődött…