Beszámoló az U-14 felkészüléséről

A felkészülési mérkőzések eredményei:

Jan. 21. szombat (9:00-12:15), Maglód, teremtorna 1. hely 3 győzelemmel
Jan. 29. vasárnap (10:00), hazai edzőmeccs -Ikarus BSE – KISE 8-1
Feb. 5. vasárnap (13:00), hazai edzőmeccs – Ikarus BSE – Grund 1986 FC 1-3
Feb. 12. vasárnap (11:00), hazai edzőmeccs – Ikarus BSE – Monor 1-1
Feb. 19. vasárnap (10:00), idegenbeli edzőmeccs – Grund 1986 FC – Ikarus BSE 3-1

 

Nehezen indult az évünk, január hónapban sok betegség és kisebb nagyobb sérülések hátráltattak minket. Ezáltal az elfogadható edzéslétszám is csak későn normalizálódott a sok edzés mulasztás miatt. Remélhetőleg most már minden hiányzónk hadra fogható lesz, hiszen ahhoz, hogy a következő félévben is bírjuk a kétfrontos terhelést a korosztályos MLSZ-es és BLSZ-es bajnokságban minden erőnkre szükség lesz. A hétvégén már kezdődik számunkra az MLSZ-es országos bajnokság és mivel az utolsó edzőmeccsünkön már voltak biztató jelek a játékunkban, ezért aggodalomra nincs okunk, de valószínűleg csak pár forduló elteltével fog a csapatunk igazán formába lendülni. 

 

Átigazolások:
Csapatkapitányunk Schiszler Bertalan az MTK csapatához távozott. 
Sok sikert kívánunk neki a további sportpályafutásához, és őszintén bízunk benne, hogy befutja azt a karriert amire a tehetsége alapján hivatott!

 

Érkezőink is voltak, az MLTC csapatától átigazoltuk Ódor Róbertet, valamint a télen leigazoltuk, Bodorovszky Leventét, Zelenyánszky Lőrincet, Merkel Dénest, Knausz Kristófot és újra a csapatunkban tudhatjuk a hosszú sérülés után visszatérő Antal Ákost. Velük és a csapat eddigi gerincét alkotó játékosokkal kell helyt állnunk az előttünk álló MLSZ-es és a BLSZ-es bajnokság tavaszi szezonjában. 

 

Első bajnoki meccs:
2017.02.25. Szombat (10:00)
MLSZ U14 II. Osztály Közép-Kelet
Dabas-Gyón – Ikarus BSE Fejlődő Kertváros