Kölyökliga beszámoló U-8 (2009)

Kölyökliga beszámoló U-8 (2009)

Jól szerepelt a 2009-ess korosztályunk a hétvégi kölyökligában. Jöjjön egy beszámoló edzőjük, Horváth Krisztián tollából.

2017.03.25 Kölyökliga

IKARUS 2009 – Dalnoki Akadémia 6-5

Kezdőcsapat: Vesztergombi L., Varsányi R. ,Pataki A., Molnár E., Nagy M.
Cserék: Szarvas P., Vatali O., Kovács-Peterman M., Pásthy Á.

Meglepő módon (szokásunktól eltérően) nem belealudva az első percekbe, felpörgött állapotban kezdtük meg a meccset a szép napsütéses reggeli órákban.
Nagy Marcell kettő- illetve Pataki András egy góljának köszönhetően gyorsan 3 gólos előnybe kerültünk a mérkőzésen. Utána következett egy kis hideg zuhany, ellenfelünk kétszer is betalált, de szerencsére Nagy Marci remek formájának és a csapat rendkívülien szép összjátékainak köszönhetően 4-2 eredménnyel mehettünk az első 20 perc utáni szünetre.
Szünetben cseréltem, Varsányi Roli kivételével mindenki lejött a pályáról.
Második félidő: Cserejátékosaink nem tudták felvenni rögtön a mérkőzés ritmusát és 3 percen belül az eredmény 4-4 lett. Ezután egy igen csak szép támadás végén Szarvas Peti ismét a mi javunkra fordította az eredményt, amire pár percen belül Vatali Olivér is egy szép támadás végén rá tudott pakolni még az előnyünkre. A végén sajnos kaptunk még egy gólt de a győzelmet egyértelműen megérdemeltük! 6-5 a vége!

Egy meccs pihenő után jött a megmérettetés a Ferencváros csapatával szemben.

IKARUS 2009 – FERENCVÁROS 3-3

A kezdőcsapat ugyan úgy nézett ki, mint az első meccsen.
Agresszív kezdésünkkel, az ellenfél térfelén való letámadással sikerült megzavarnunk az ellenfelünket és két korai gólunknak (Pataki András akció góljának és Varsányi Roli szabadrúgásának) köszönhetően 2-0-ás előnnyel kezdhettük a meccset.
Jött a nagyobb hideg zuhany!
Játékosaim fegyelmezetlenül, a védekezésre nem figyelve igazán 3 gólt is kaptak így 3-2-re égtünk.
Sikerült a játékosaimat a cserékkel, a szünetben való beszélgetéssel felpörgetnem és úgy mentünk ki a második félidőre, mint az elsőre, csak sajnos a gól maradt el.
Viszont a vége előtt 5 perccel egy saját térfélen megszerzett labdával Vatali Olivér az ellenfél kapujáig sétált és higgadtan, nagyszerűen a hálóba gurított.
Ezután is voltak helyzeteink, de sajnos nem sikerült gólra váltanunk.
Igazságos döntetlen született véleményem szerint egy pörgős, közönségszórakoztató meccsen!
A srácok megcsinálták, amit kértem az öltözőben tőlük, hogy agresszívan támadjuk le az ellenfél csapatát, sokat passzoljunk, kényszerítőzzünk, és sokat mozogjunk!
Maximálisan elégedett vagyok a csapat összes tagjával!