Döntetlen a rangadón. Építők – Ikarus 0-0

Döntetlen a rangadón. Építők – Ikarus 0-0

Bizakodóan érkeztünk a Kánai útra a Sportmaxba, a 25. fordulóban megrendezésre kerülő Építők elleni mérkőzésre.

A 3 pont megszerzése a dobogóhoz feltétlenül szükséges lett volna, melyre meg is volt az esélyünk, végül be kellett érni 1 ponttal, így riválisunkon nem sikerült pontokat hoznunk.

Nem titok, hogy csapatunk egy kisebb gödörben van az elmúlt heteket tekintve, de ellenfelünk is igen szélsőségesen teljesített.

Védelmünk az egész meccsen remekül helytállt, az Építők alig alig tudott eljutni a kapuig, a támadó harmadban mindig pontatlanok voltak. Kapusunk jól védett, több berúgott labdát is magabiztosan begyűjtött, viszont a támadásaink nem voltak elég élesek ahhoz, hogy gólt tudjunk szerezni. Az esély persze meg volt rá, viszont az utolsó pillanatokban mindig hiányzott az a koncentráció, amivel megszerezhettük volna a győzelmet.

Összességében elmondható, hogy az iram nem volt rossz, de játékban nem hozták a csapatok azt, amit tudnak. Talán egy kicsivel a mi csapatunk tett többet azért, hogy kilábaljon a hetek óra tartó rossz formából. 

A jövő héten végre hazai környezetben játszunk majd, a Hegyvidék csapata látogat hozzánk. A cél nem lehet más, mint a 3 pont.

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva elérhető.