U-13 sikerek

U-13 sikerek

Utánpótláscsapatunk sikeres hétvégét tudhat maga mögött, mivel a soron következő bajnokiját megnyerte idegenben, ezen felül remek teljesítményt nyújtott az RTK pályán megrendezésre kerülő bozsik tornán.

U13: Bozsik torna 2017.05.14.

Gyönyörű időben, jó körülmények között került sor a torna megrendezésére az RTK pályán. Csapatunk jól kezdett, az első két mérkőzést egyaránt 1-0 arányban tudtuk megnyerni. Következett a “házi rangadó”, ahol rengeteg helyzettel tarkított döntetlent értünk el (1-1). Sajnos az utolsó mérkőzésre teljesen elkészültünk az erőnkkel, amelynek elsődleges oka az volt, hogy cserék nélkül játszottuk végig a tornát, ráadásul az utolsó három meccset zsinórban, pihenőidő nélkül. Ismételten akadt kiemelkedő teljesítmény, és összességében elmondható, hogy mindenki helytállt a csapatból. Kulcsár Dominik támadójátékáért oklevélben részesült. Hajrá IKA!

bajnoki utan

U13: idegenbeli győzelem a bajnokságban

Újpesti Haladás-Ikarus BSE 0-1

Kezdő:Kis,Szász,Szekeres,Prukner, Baráth,Nagy,Skultéty, Darvas, Tamási
Góllövő:Szász Gábor
Cserék:Hazai,Zsemlye,Horváth, Fatter
Jók: Nagy, Szekeres,Szász

Számunkra szokatlan nem éppen jó talajú füves pályán, (ami igen kemény és egyeletlen volt) igyekeztünk a játékunkat játszani, ami nem volt kivitelezhető.
A mérkőzés hátralévő részében inkább a küzdelem dominált, s a második félidő közepén Szász Gábor remek lövése után a hálóba kötött ki a labda, ami utólag kiderült a mérkőzést is eldöntötte. Ezzel véglegessé vált, hogy a 4. helyen végzünk. A szezon végére kissé elfáradtunk, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk!!!!!! Hajrá IKA!!!!

Szabó Ferenc

u13 bozsik