Bajnokverés a záró körben Ikarus – THSE 6-2

Bajnokverés a záró körben Ikarus – THSE 6-2

 

A már bajnok THSE látogatott a Bátony utcába. A szezon során megszerzett pontjaik tekintetében matematikailag már az előző fordulóban eldőlt, hogy ez az arany az övék.

Mondhatni, hogy mindegy volt nekik az eredmény, de ennek ellenére a szokásos csapat vonult ki a pályára. Nem volt ez másképp hazai oldalon sem, az Ikarus csapata is a legerősebb felállásban futott ki a pályára.

Nagyon meleg időben indult útjára a labda, nem volt egyszerű dolga a pályán tartózkodó csapatunknak. Talán a meleg elleni küzdelmet enyhítette a nézőtérről beszűrődő gyerekcsapatunk lelkes szurkolása, akik különféle dalokkal és rigmusokkal szurkoltak.

Bár ez a meccs nekünk volt különösen fontos (győzelem esetén akár 2 helyet is előrébb léphetünk a tabellán), a vendégek nem vették félvállról a meccset.

A gólokról:

  1. Kasinszky ugratta ki Devecsert, aki a tizenhatosra betörve ziccerben ellőtte a labdát a kapus mellett.
  2. Büntető! Horváth lőtte a bal sarokba a kapufa érintésével.
  3. Horváth szabadrúgását követően a beívelésből Kasinyszky fejelt a kapu közepébe. (A gólzápot megtörte két vendég, büntetőből elért gól, de ezzel csak izgalmassá tudták tenni a meccset, mivel 3-2 re felzárkóztak.)
  4. Kasinszkyt ugratták ki az ötös környékén, aki a kapus mellett a hosszú sarokba passzolt.
  5. Zsemle V. (csereként beállva) egy labdaszerzés után a tizenhatosról lövésre szánta el magát, amely a kapus előtt megpattanva, őt átejtve a kapuba vágódott.
  6. Borgulya ugratta ki Orza Andreit a jobb oldalon, aki elhúzott, majd a bepasszt követően Vad (csereként beállva) érkezett és a hálóba passzolt.

A vége tehát Ikarus BSE – THSE Szabadkikötő 6-2

A meccs jegyzőkönyve ITT!

A végére már gálameccs lett, igazán méltó lezárása ennek a szezonnak. Köszönjük a szurkolóinknak és az Ultráinknak is az egész éves buzdítást.