U-14 hétvégi eredmények, beszámoló (2017.10.28)

Korosztályos utánpótláscsapataink az elmúlt hétvégén egy győzelmet arattak Csepelen idegenben és egy vereséget szenvedek a listavezető Kecskemét ellen hazai pályán. Edzői értékelés következik.

Ikarus BSE – Mercedes-Kecskeméti LA 2-5 (1-2) (MLSZ U-14 II. Közép-A. 9. forduló)

Az idény legkeményebb mérkőzése várt csapatunkra, ellenfelünk félelmetes mutatóit ismerve készültünk a megmérettetésre. Elsődleges célunk a megfelelő motiváció, küzdeni akarás visszaszerzése volt, amelyet az előző mérkőzéseken elveszítettünk. Szerencsére megtaláltuk önmagunkat és megfelelő sebességgel kezdtük a találkozót. Az első félidő elképzeléseinknek megfelelően alakult, sajnos két figyelmetlenségből gólt kaptunk, amelyre egy találattal tudtunk válaszolni. Megfelelően szűkítettük a területet, kevés játéklehetőséget hagyva ezzel ellenfelünknek. A második játékrészben néhányan elfáradtak, és ezáltal dekoncentrálttá váltunk, amit a kecskeméti játékosok kíméletlenül kihasználtak. Örömteli volt számunkra, hogy játékosaink végig küzdöttek, erre lehet alapozni a jövőben, és minden mérkőzésen ezzel a mentalitással kell pályára lépni. Egy olyan ellenfélnek sikerült 2 gólt lőnünk, amely az eddigi meccsein mindössze egyet kapott. Dicséret illet mindenkit!

Jegyzőkönyv

CSEP-GÓL FC – Ikarus BSE 1-4 (1-3) (BLSZ SERDÜLŐ U14 2. CSOP. 9. forduló)

Irreális időjárási viszonyok között, irreális talajú pályán, vízilabdához hasonló körülmények fogadtak bennünket. Az már a mérkőzés elején látszott, hogy folyamatos játék nem fog kialakulni a pályán. Játékosaink jól küzdöttek a sokszor kiszámíthatatlanul pattanó, vagy éppen a vízben megálló labdákért, amely meg is hozta az eredményt. Az első félidőben három gólt sikerült szereznünk, elsősorban távoli lövésekkel operáltunk. A második félidei iszapbirkózásban már “csak” egy gólra futotta erőnkből, így is magabiztos fölénnyel nyerve a mérkőzést. A mai napon az időjárás volt a legnagyobb ellenfelünk.
Itt szeretném felhívni a szülők figyelmét, hogy megfelelő felszerelésben engedjék el a gyerekeket a mérkőzésekre és edzésekre, hogy elkerüljük a megfázás lehetőségét!

Jegyzőkönyv

Csikós Norbert