U14 hétvégi beszámolók 2017.11.11.

Ahogy azt már megszokhattuk, Országos és Budapest bajnokságokban vitézkedő U14-es csapataink e hétvégi szerepléséről is nyilatkozott a csapat egyik edzője, Csikós Norbert.

Ikarus BSE – Gloriett SE 3-3 (1-2) (MLSZ U-14 II. Közép-A. 11. forduló)

Küzdelmes mérkőzésen ellenfelünk folyamatosan vezetett, és így mindig az eredmény után futottunk. A mérkőzést (lassan írhatom, hogy szokás szerint) enerváltan, langyosan kezdtük, csak a félidő végére tudtunk felpörögni. A második játékrészben már az a mentalitású csapat volt a pályán, akit mindig látni szeretnénk. Ez meg is hozta az eredményt, sikerült egalizálnunk az állást. A meccs vége felé egy kis odafigyeléssel a győzelmet is megszerezhettük volna. Remélem mindenki belátja lassan, hogy a mérkőzések első percétől az utolsóig koncentrálni kell, és a mentális felkészültség is rendkívül fontos. Jövő héten a Vác ellen nagy szükségünk lesz mindkettőre!
Hajrá IKA!

Jegyzőkönyv

TFSE-HEGYVIDÉK-GERRZO – Ikarus BSE 2-0 (0-0) (BLSZ SERDÜLŐ U14 2. CSOP. 11. forduló)

Nagyot küzdöttünk a mai mérkőzésen, amelyért mindenkit dicséret illet. Sajnos hiányoztak meghatározó játékosaink, akiknek hiányát nem tudtuk megfelelően pótolni. A mérkőzés jelentős részében a védekezésre koncentráltunk, támadásokat csak elvétve tudtunk vezetni. Ennek ellenére ellenfelünk csak a mérkőzés utolsó perceiben tudott két gólt szerezni. Ami sajnálatos, hogy mindkettőt pontrúgásból, szöglet után érték el, ezeket egy kis odafigyeléssel háríthattuk volna. Az elmaradt mérkőzések pótlása, megnyerése, még mindig lehetőséget ad a tabellán való előkelő hely megszerzésére.
Hajrá IKA!

Jegyzőkönyv