Keddi Karcolat 16. rész (2017/12/05)

KEDDI KARCOLAT 16. RÉSZ (2017/12/05)

(Keddenként jelenik meg egy rövid írás, aminek a témája valós eseményen alapul és minden esetben az egyesületünket érinti. Stílusában könnyed, a sporthoz, az emberhez köthető szösszenet.)

16. rész letöltés pdf formátumban

Vége az őszi futballszezonnak.

Márciusig üres a pálya és a nézőtér. Képletesen.

Felnőtt csapatunk a 4. helyen áll a bajnokságban. Az élbolyt tekintve szoros a verseny, az elsőtől négy ponttal, a másodiktól egy ponttal vagyunk lemaradva. A harmadiknak annyi pontja van, mint nekünk, győztünk ellenük, sokkal jobb a gólarányunk, de …., mivel egy meccsel többet nyertek nálunk, ezért a 2017/18-as versenykiírás szabályzata szerint előttünk vannak. A mögöttünk levő csapattal szemben hét pont előnyünk van. Ez megnyugtató, ugyan úgy, mint a Csapatunk játékának javuló tendenciája. Az első tizenöt mérkőzést összegezve ezt láthatta az a jó pár szurkoló, aki megtisztelte figyelmével, idejével a fordulókat.

Köszönjük a szurkolást, a szorítást a fiúkért, szinte mindig hangos buzdítást, szitokszómentes kommentálásokat, sztori szösszeneteket.

Mára, ennyi fért bele. Az év hátralévő, csendesebb idejében bepótolom. Lesz egy hosszabb értékelés a Stáb munkájáról, azokról is, akik a háttérben tevékenykedtek. Továbbá, lesz egy ünnepi évértékelés a Karácsonyi Karcolatban, valamint, egy újévi írás, ami a közeljövő tervezet változásait fogja részletezni.

 

ui(1) A Csapat évadzárása, és stuccevés’, december 16-án 13:00-kor kezdődik.

ui(2) Ez nap hiányos,… de, majd csak eléri célját.

Budapest, 2017. 12. 05.  –  Kedd  –