Egyre biztosabb a dobogó

Újbudai FC Voyage – Ikarus BSE 2:6 (2:2)

Vasárnap este 19 órakor a Sport 11 rendezvényközpontba látogatott felnőtt csapatunk a BLSZ I. osztály 27. fordulójában. Nem volt túl hálás feladat ilyen késői időpontban ilyen messze a hazai pályától fellépni.

Nem mondhatni, hogy elaludtunk volna, de a kezdeti mezőnyfölényünk ellenére mégis a hazai csapat szerzett vezetést a 13. percben egy szabadrúgásból. Ráadásul 2 perccel később a 15. percben már 2 gólos volt a hátrány, ami egy kicsit hideg zuhanyként ért bennünket, mivel az ellenfélnek ez a két szituáció volt az egész első félidőben, majd mint később kiderült az egész meccsen mutatott értékelhető momentuma.

De visszatérve… a folytatásban ismét felpörgettük a játékunkat melynek a 38. percben meg is lett az eredménye. Bal oldalról Halász adta be a labdát, melyet Horváth fejelt a hosszúba. 1-2.

5 perccel később egyenlíteni is sikerült. Egy ügyes kombinációt követően Horváth kapott labdát Ferkeltől, majd a kapus mellett közelről a kapuba passzolt.

A félidőre így 2-2-es eredménnyel vonulhattunk.

A 2. félidőben szinte végig nálunk volt a labda, az 50. percben Orosz Boti 25 méterről leadott lövése kötött ki a hálóban 2-3, majd az 57. percben Horváth szabadrúgását egy hazai védő a saját kapujába fejelte. 2-4. Így már megnyugtató volt az előny, tekintettel az első félidő első negyedórájában tapasztalt megingásunk után.

A megnyugtató előny tudatában sem álltunk le, játszottunk tovább, a 73. percben Horváth volt ismét eredményes szabadrúgásból 2-5, majd a teljesítményére a koronát a 88. percben tette fel, amikor a tizenhatos sarkáig becselezte magát és kilőtte a hosszú alsót. 2-6

Ezzel az eredménnyel már megnyugtató előnnyel foglaljuk el a tabellán a 3. pozíciót és egyre biztosabbnak tűnik a bronzérem.