Ikarus játékosok a Budapest válogatottban

Remek eredménnyel zárta budapesti 16 éves labdarúgó válogatottunk az idei 4 város tornáját.

A mieink részéről Puskás Bendegúz és Bálint Marcell került be a válogatottba.

A III. Kerületi TVE Sporttelepén három nap leforgása alatt hat nagyszerű, eseménydús mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. Csapatunk egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel megérdemelten léphetett fel a dobogó második helyére.

A közel 400 sportolót megmozgató versenysorozaton Budapest, Ljubljana, Bratislava és Zagreb u-16-os korosztályú versenyzői mérhették össze erejüket labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, atlétika, röplabda és kézilabda sportágakban. Budapest 6. alkalommal rendezte meg a 4 város tornáját és a korábbi évekhez hasonlóan csapataink idén is jól szerepeltek, olyannyira, hogy az összesített versenyben fővárosunk vehette át Zágrábtól a vándorserleget. Jövőre Szlovákiába lesz a sportesemény.

 

A budapesti U16-os labdarúgó válogatott kerete: Szabó Bence, Hollóköy Ádám, Bederna Benjamin, Bónus Marcell, Bálint Marcell, Bacsa Dominik, Major Ernő, Egressy Máté, Takács Bence, Béres Dávid, Knoch Tamás, Ancsin Krisztián, Jablko-Salamon Javier, Tamás Dávid, Puskás Bendegúz László, Buzás László Edzők: Steer Ferenc, Spekner Szilárd, Technikai vezető: Bodnár Dániel

forrás: https://budapest.mlsz.hu/hir/budapesti-labdarugo-ezust-a-4-varos-tornajan