U10 edzőmérkőzés: IKARUS BSE 9-13 HONVÉD

U10 edzőmérkőzés: IKARUS BSE 9-13 HONVÉD

U10-es korosztályunk edzőmérkőzést játszott a Honvéd MFA új akadémiáján. Horváth Krisztián, a csapat edzője számolt be a tapasztalatokról.

Keret: Siklósi, Pásthy, Kovács-P., Varsányi, Pataki, Magyar, Keserű, Vatali, Molnár, Král, Szabó, Tüttő, Szarvas, Gerhardt, Bíró

Fantasztikus környezetben, az új Honvéd akadémián játszhattuk le utolsó, úgymond felkészülési mérkőzésünket a tavaszi idény megkezdése előtt.
A pálya kitűnő volt, az időjárás is kedvező, úgyhogy semmi akadálya nem volt, hogy a srácok a maximumot kihozzák magukból!

A mérkőzésről:
3 x 25 percet játszottunk!
Az első 25 perc:
Magunkhoz híven egy picit álmosan kezdtük meg a mérkőzést, amit ellenfelünk meg is büntetett egy góllal a mérkőzés elején.
Ezek után a srácok felébredtek, elkapták a mérkőzés ritmusát és ahogy az eredmény is mutatta az első 25 perc után a mérkőzést meg is tudtuk fordítani 2-1 arányban! (Gólszerzőink: Kovács-Petermann, Keserű)

A második 25 perc:
A teljes kezdőcsapatunkat kicseréltem az adott 25 percre.
Sajnos természetes volt, hogy itt is álmosan fogjuk kezdeni vagyis hát folytatni a mérkőzést.
Rögtön kiegyenlített ellenfelünk, de utána rögtön vissza tudtuk magunkhoz ragadni az előnyt Tüttő Peti góljának köszönhetően.
Ezek után ellenfelünk felszívta magát és 6-3-as fölényt tudott kikovácsolni magának, viszont ez után jött szerintem a mérkőzés jelenete!!
Magyar Bence ellopott a félpályán egy felpasszt és bolondot csinálva 3 Honvédos védőből a kapuba zúdította a labdát! Bravó Benya!
Ezek után ellenfelünk messziről történő kapura lövéses játékára nem találva az ellenszert kaptunk még 2 gólt, amin még Szabó Csongi tudott kozmetikázni a végén! (Gólszerzőink: Tüttő, Magyar, Szabó)

A harmadik 25 perc:
Itt már a fáradtság jelei mutatkoztak a srácokon, sűrűbben cseréltünk és már úgymond az örömjáték vette kezdetét, eredményesen is!!
5-4 arányban tudta csak ezt a harmadot megnyerni ellenfelünk.
(Gólszerzőink: Keserű (2), Gerhardt , Vatali)

Összességében egy borzasztóan hasznos meccset játszhattunk partneregyesületünk révén és nagyon szépen köszönjük a Honvédnak a meghívást!
Hétvégén újra találkozunk a Gyermekliga sorozatban!!
Gratulálok a srácoknak, remélem ők is nagyon sokat tanultak ebből a mérkőzésből!

Hajrá Ika!! 

Horváth Krisztián
IKARUS BSE