U15 Hétvégi eredmények, beszámoló

U15 Hétvégi eredmények, beszámoló

 

2019.09.29. Vasárnap – 5. forduló

MLSZ U15 II. Osztály Közép-Kelet

Ikarus BSE – FC Dabas 13:0 (7:0)

Gólszerzők: Pongor P. (2), Borbély A. (2), Kiss M. (2), Király D., Koronghy Sz. (2), Loch B. (2), Kelemen Á., Juhász P.

Kettő idegenbeli mérkőzést követően, ezúttal hazai pályán játszottunk az FC Dabas csapata ellen. Vendégeink a táblázat végéhez tartozó csapatok közé tartoztak eddig, és már a mérkőzés elején kiderült, hogy nem ezzel a találkozóval fogják elkezdeni a felzárkózást.

Már az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesült, és annak ellenére, hogy eleinte nem nagyon találtuk el a kaput és a lehetőségeink kimaradtak, próbáltuk az akcióinkat türelmesen végigvinni, lövésig eljutni. A 10 perc környékén érett góllá a fölényünk, egy szögletet követő kapáslövésből született találattal. Innentől kezdve szinte minden harmadik támadásunk góllal zárult a félidő végéig.

A második játékrész első harmadára már az összes cserelehetőségünket kihasználtuk. Az ekkor pályára lépők jól szálltak be a meccsbe, a fölényünk megmaradt, a gólok ugyanúgy jöttek egymás után, mint ahogy az első félidőben.

Összességében nagyon nehéz értékelni a mérkőzést, mert csak minimális ellenállásba ütköztünk, és a nagyarányú győzelemhez nem kellett sok energiát megmozgatnunk. Hoztuk a kötelezőt…

Az FC Dabas játékosaink további sok sikert és kitartást kívánunk a hátralévő mérkőzéseikhez.   

2019.09.29. Vasárnap – 5. forduló

Ikarus BSE – Airnergy FC 2:0 (0:0)

Gólszerzők: Kiss D., Kovács Á.

A múlt heti kiütéses vereséget követően próbáltuk rendezni a sorainkat az 5. fordulóban hazai pályán megrendezésre kerülő mérkőzésünk alkalmával.

Már az első félidő alkalmával, az ellenfeleink lehetőségei ellenére, is látszódott, hogy ezen a meccsen sokkal összeszedettebben játszunk, a védekezésünk stabilabb volt, meg volt a játékosokban az a jó értelembe vett agresszivitás, ami ahhoz kell, hogy idősebb korosztályban is érvényesülni tudjunk, ennek megfelelően gólszerzési lehetőséget is többet tudtunk kialakítani.

Nagyon pozitív, hogy a 2004-es játékosok ezúttal sokat lendítettek a csapatjátékon, a cseréink jól szálltak be a játékba, labdaszerzéskor és labdabirtokláskor egyaránt nagyon sokat dolgoztak a belső középpályásaink. Habár a második félidőre már visszaesett a játékunk intenzitása, tempója, a mérkőzés végén megérdemelten könyvelhettük el a győzelmet.

Jár a gratuláció a játékosoknak, meg volt bennük az az extra erőfeszítés, amit múlt héten hiányoltunk a játékukból, remélhetőleg a jövő héten is ezt a formánkat fogjuk hozni.

Az Airnergy csapatának további sok sikert kívánunk!

Aranyos Imre és Tánczos Gergő