Grund U17- Ikarus U17 1:2 (1:0)

Grund U17- Ikarus U17  1:2 (1:0)

Sok hiányzóval vágtunk neki a mai mérkőzésnek, ami tulajdonképpen a főpróba volt a bajnoki rajt előtt. Az első félidőben nem voltunk kellően ráhangolódva a mérkőzésre, ez a játékunkon is érződött. Nem találtuk a megfelelő ritmust, pontatlanok voltunk amit még fokoztunk egy kis önbizalomhiánnyal. Ellenfelünk ki is használta bizonytalanságunkat, egy jól eltalált lövéssel vezetést szereztek. Ezután stabilabbá váltunk, több ígéretes támadást vezettünk, de komoly gólhelyzetet nem sikerült kialakítanunk. A félidőben sikerült rendezni a sorokat, motiváltabban, tudatosabban futballoztunk a második játékrészben. Néhány egyéni teljesítmény feljavult, és a csapatrészek átszervezése sem zavart meg bennünket. Védekezésünk stabilabbá vált, előrejátékunk több veszélyt hordozott magában. Végül egy szabadrúgás góllal, és egy szép támadás pontos befejezésével sikerült megfordítanunk a meccset.
Sajnos érzékeny veszteség érte csapatunkat, Nagy Márton ujja eltörött, így újabb stabil játékosunkat kell nélkülözzük bizonytalan ideig. Jobbulást kívánunk Marcinak, és mihamarabb várjuk vissza.

Keret: Kis Richárd, Nagy Marcel, Hazai Péter, Szekeres Zoltán, Balaska Máté, Szianev Máté, Skultéty Dávid, Darvas András, Bácskai Bendegúz, Borsos Norbert, Tamási Gergő, László Bálint, Kepes Nimród, Vass Gergő

Csikós Norbert