U14 (2006) Dunakanyar Szentendre – Ikarus BSE 5:2

U14 (2006) Dunakanyar Szentendre – Ikarus BSE 5:2

2020.03.02 – Hétfő – 17:30

U14 (2006) edzőmérkőzés

Kezdő: Németh Zoltán, Beke Zsombor, Kolonics Tamás, Szabó Zétény, Krek András, Forrai Frank, Polyák Dávid, Iványos Richárd, Canea Hunor, Bencze Benedek, Iványos Olivér,

Cserék: Fodor Kövecs, Kapitány Sándor, Leányfalvi Máté, Pataki Róbert

Utolsó felkészülési mérkőzésünk volt. Óriási akarással, kedvvel, bátorsággal kezdtünk az U14-Közép B. csoportban szereplő ellenfelünk ellen. Kisebb nagyobb egyéni hibák miatt a kezdeti nyomásunk alól kiszabadulva mégis ellenfelünk szerzett vezetést 1-0. Nem sokkal később először a kapus szabálytalankodott, majd a belső védő tarolta le a gólhelyzetben kilépő csatárunkat. Mindkét megmozdulást piros lappal is lehetett volna büntetni, de edzőmérkőzésről lévén szó, a játék egyenlő létszámmal folytatódott. Ezek után viszont egy szép támadás végén sikerült kiegyenlítenünk 1-1.

Sajnos két, könnyű síppal megítélt pontrúgást követően az ellenfél kétgólos előnnyel vonulhatott a szünetre 3-1.

A második játékrészben mind a négy cserénk lehetőséget kapott és továbbra is nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelünket, ám egy távolról jól eltalált lövéssel mégis a hazaiak szereztek gólt, ezzel 4-1 re módosítva a virtuális eredményjelzőt. Feltámadásunkat igazolja, hogy nemsokára büntetőhöz jutottunk, amelyet sikerült értékesíteni, ezzel 4-2 re módosítva az eredményt. A játék végéhez közeledve egy könnyen megítélt büntetőhöz jutott a hazai csapat, melyet belőttek, így a végeredmény 5-2 a javukra.

A mutatott játék alapján bizakodva várjuk a hétbégi bajnoki rajtot, reméljük a helyzetekkel jobban sáfárkodva meg tudjuk nyerni az amúgy is nagyon fontos mérkőzést, hogy továbbra is partiban maradjunk a dobogóért folytatott versenyben.