Budaörs U17- Ikarus U17 1-1 (0-0)

Budaörs U17- Ikarus U17 1-1 (0-0)

Összeállítás: Kis, Zsemlye, Szekeres, Kerekes, Balaska, Barát, Skultéty, Darvas, Bácskai, Hazai, Martzy.
Cserék: Vass, Kepes, László, Borsos, Tamási.

Nagy várakozással tekintettünk a tavaszi szezon első mérkőzésérére. Az előjelek nem alakultak kedvezően számunkra, hiszen sérültjeink kiválása érzékenyen érintette csapatunkat. Sajnos a budaörsi meccs után jutott tudomásomra, hogy Dávid Kiss játékára sem számíthatunk hosszútávon, akinek innen is kívánunk gyors felépülést, és mielőbb várunk vissza a csapatba!

A mérkőzés úgy indult, ahogy az várható volt, a hazai csapat vette magához a kezdeményezést, de támadásaikat rendre megszűrtük a kapunktól 30-40 méterre. Stabilan, határozottan védekeztünk, és kontráink rendre veszélyt jelentettek ellenfelünkre nézve. Ha jobban koncentrálunk az utolsó passzoknál, sokkal eredményesebbek is lehettünk volna. A gól nélküli félidő után a második játékrész ugyanúgy folytatódott, meddő mezőnyfölénye volt a Budaörsnek, de komoly helyzet egyik oldalon sem alakult ki. A 70. percben aztán volt egy védelmi megingásunk, amit a hazaiak kíméletlenül kihasználtak. Szerencsére ezután sem törtünk össze folytattuk masszív játékunkat, aminek meg is lett az eredménye. A hosszabbítás utolsó percében sikerült kiegyenlítenünk egy remek szabadrúgással, amit majdnem a félpályáról sikerült a Budaörs hálójába juttatni.

Gratulálunk a srácoknak, végre megértették a csapategység fontosságát, és maximálisan betartották a taktikai utasításokat. Reméljük ez még nagyobb lendületet ad a további munkához!

Hajrá Ika!

Csikós Norbert