Ikarus BSE – Dunaharaszti U14 5:3

Ikarus BSE – Dunaharaszti U14 5:3

Ikarus BSE – Dunaharaszti U14 Közép-Kelet csoport Bajnoki mérkőzés

2020.03.07, Szombat, 16:00

Ikarus BSE: Fodor Kölecs, Beke Zsombor, Kolonics Tamás, Polyák Dávid, Krek András, Forrai Frank, Farkas Zénó, Iványos Richárd, Canea Hunor, Bencze Benedek, Iványos Olivér.

Cserék: Skultéy Máté, Leányfalvi Máté, Pataki Róbert, Schlegl Levente, Horváth Balázs, Gonda Ádám

Hosszú várakozás, olykor nagyon nehéz felkészülés előzte meg az első MLSZ-es bajnoki mérkőzést. Mindenki várta, hogy megérte-e a hideg idő, a sokkal több futás, edzőmérkőzések, a sok betegség után sikerül-e visszavágni az ősszel elszenvedett 3:0-s vereségért.

Nagy elánnal és jó játékkal kezdtük a mérkőzést, de mégis az ellenfél szerezte meg a vezetést, és nem sokkal később növelte is az előnyét 0:2.A rengeteg kialakított helyzet rendre kimaradt, de a szünetig mégis sikerült kiegyenlítenünk, így 2:2-vel fordulhattunk a második félidőre.

A szünetben sikerült elhinnünk, hogy ha így folytatjuk, akkor nem lehet kérdés a mérkőzés végkimenetele. A második félidő első negyed órája mutatta meg igazán a két csapat közti különbséget, az 51., 52., és 55. percben szerzett három góllal már 5:2-re módosult az eredmény. Ellenfelünk egy szerencsésnek mondható góllal szépített, (egy rosszul eltalált lövést befújt a szél a kapuba), de a három pontot megszereztük.

Gratulálok a csapatnak, ha ezzel a hozzáállással folytatjuk, akkor jó úton haladunk a céljaink megvalósítása felé.

Krampek Nándor