U19 IKARUS BSE-SZAC 0-1 (0-1)

U19 IKARUS BSE-SZAC 0-1 (0-1)

Sajnos úgy kezdődött a mérkőzés,hogy gólt kaptunk. 10 perc után kerültünk mérkőzés ritmusba, utána a mentális hozzáállás megfelelő volt. Ezután végig volt tartása és hite a csapatnak egy jó eredmény elérésére.
Támadásban inkább a hosszú mélységi labdákkal és az abból következő második labdák megszerzéséből próbáltunk veszélyes szituációkat kialakítani, ami azt eredményezte,hogy többször is lett volna lehetőségünk a magunk javára fordítani a meccs eredményét, sajnos az utolsó passzok illetve a lövések pontatlanok voltak.

Védekezésben az együttes csapatmozgásokat jól oldottuk meg,a csapatrészekben is hatékony együttműködés látszott. Sajnos az egy egy elleni párharcokban viszont sokszor alulmaradtunk. Itt a korkülönbség és az abból adódó fizikai különbségek döntőek voltak.
A támadásból védekezésbe és a védekezésből támadásba való átmenetek ezen a mérkőzésen viszonylag hatékonyan,fegyelmezetten működtek.
Számunkra ez egy tartalmas mérkőzés volt,sok tapasztalatot gyűjtöttünk. A mérkőzés képe alapján pontot érdemeltünk volna,de a futballt gólra játsszák….

Balogh László