Bemutatjuk edzői stábunkat

Bemutatjuk edzői stábunkat

Egyesületünk szakmailag rendkívül erős stábbal indul neki a következő szezonnak, és ez reményeink szerint a játékosok fejlődésén fog a legjobban megmutatkozni.
 

 

FELNŐTT: Varga István UEFA B-licenc – segítője: Máhr Károly, UEFA A-licenc
Nagy tapasztalat, komoly klubok és eredmények, rengeteg első osztályú játékos felnevelésével lehet jellemezni felnőtt edzőink eddigi munkásságát és bízunk benne, hogy itt is jó közösséget és jó csapatot tudnak építeni. A rutinos játékosok mellett folyamatosan próbálják beépíteni saját nevelésű játékosainkat a felnőtt csapatba.
 

 

U19: Balogh László, UEFA A-licenc
Második, klubunknál töltött időszaka előtt komoly tapasztalatokat szerzett felnőtt NB1, NB2, NB3-as csapatoknál, majd szakmai vezetőként tért vissza. Jelenleg a felső szekció (U13-19) vezetője, valamint az U19-es csapatnál feladata a fiatatok felnőtt futballba vezetése.
 

 

U17: Csikós Norbert, MLSZ C-licenc és Szabó Ferenc MLSZ D-licenc
Kettőjüknek száz év tapasztalata van a futballban. Csikós Norbert játékosként Nb1/B-ben is szerepelt. Szabó Ferenc, „Feri bácsi” pedig már számtalan Ikarusos sikergenerációt nevelt. Talán a 2004 a következő 🙂
 

 

U16: Simon Imre, UEFA A-licenc – segítője Aranyos Imre, UEFA A-licenc
Simon Imre több topklubnál és nagy utánpótlásklubnál is megfordult edzői pályafutása alatt (Vasas, MTK, Mezőköved, Budai FC, Dorog), július 1. óta erősíti edzői stábunkat. Aranyos Imre labdarúgóként bajnok, bajnoki ezüst és bronzérmes, kupadöntős, valamint háromszoros válogatott, edzőként többek között a Vasas utánpótlásában is dolgozott korábban.
 

 

U15: Krampek Nándor, UEFA B-licenc – segítője: Takács Sándor, MLSZ C-licenc
Krampek Nándor kb. 20 éve dolgozik nálunk edzőként, korábban évekig a felnőtt csapat pályaedzője is volt. Korábbi csapataiból több játékos mutatkozott be felnőtt csapatunkban. Takács Sándor több száz, felnőtt játékosként lejátszott meccsel, és több év edzői tapasztalattal érkezett hozzánk tavaly.
 

 

U14: Nikolaidisz Angelosz, MLSZ C-licenc – segítői: Takács Béla, MLSZ D-licenc, Skravanek László
Niko a Vasas utánpótlásában nevelkedett, majd utána számtalan mérkőzésen szerepelt játékosként BLSZ 1. osztályban és NB3-ban (Ikarus, RAFC; 9 éve utánpótlás edzői stábunkat erősíti. Takács Béla szintén Vasas-nevelés, játékosként a REAC-ban NB2 és NB3, a Haladásban NB1, Celldömölkben NB2, illetve magyar bajnok futsal szakágban, a RUBEOLA FC színeiben játszott. 3 éve dolgozik az Ikarusnál. Skravanek László, felnőtt csapatunk kapusa 1,5 éve kezdte edzői pályáját és azóta segíti ezt a korosztályt.
 

 

U13: Máhr Károly, UEFA A-licenc
Ős-kerületi lakosként EMG, Ikarus, majd RAFC (NB3) edző is volt. Edzőként dolgozott még MTK, Vasas, valamint a magyar utánpótlás válogatott csapatainál is. Télen tért vissza, hosszú Goldball FC-nél eltöltött időszak után.
 

 

U12: Orenstein József, UEFA A-licenc – segítője: Gyárfás Tamás, MLSZ C-licenc
Orenstein József utánpótlás edzőként DVSC, FTC korosztályos csapatait vezette, felnőtt edzőként pedig NB3-ban is dolgozott. Gyárfás Tamás tavaly nyáron érkezett egyesületünkhöz.
 

 

U11: Bognár Kornél, UEFA B-licenc – segítője: Ughy Gábor, MLSZ D-licenc
Bognár Kornél az U8-12 csapatok szekcióvezetője, korábban három topklubnál is szerzett komoly tapasztalatokat (Vasas, UTE, FTC). Ughy Gábor pedig több, mint 20 éve dolgozik egyesületünknél.
 

 

U10: Laczkó Péter, MLSZ C-licenc – segítője: Kálmán Zoltán, MLSZ C-licenc
Laczkó Péter játékosként is már egyesületünk színeiben focizott és már néhány éve edzőként is bontogatja szárnyait. Kálmán Zoltán több év utánpótlásban szerzett tapasztalattal tavaly nyár óta egyesületünk edzője.
 

 

U9: Benkó Sándor, MLSZ C-licenc – segítője: Kasinszky István
Benkó Sándor mindhárom fia itt focizott, előző csapatából már 3 játékos topklubban szerepel. Kasinszky István többszáz NB3 és BLSZ I. osztályú felnőtt meccsen szerepelt, rengeteg tapasztalatot tud átadni a gyerekeknek.
 

 

U8: Pádár Béla, UEFA B-licenc – segítője: Tuza Zsombor
Pádár Béla néhány éve Egerből érkezett hozzánk, Heves megye futballközegében mindenki ismeri, kiváló szakemberként, kiváló játékosként és kiváló emberként emlegetik. Tuza Zsombort egy Bozsik fesztiválon „fedeztük fel”, hogy milyen jól kommunikál a gyerekekkel a futballpályán és egy nagyszerű mentor mellett tanulja az edzői kvalitásokat.
 

 

U7: Zabó Ottó, MLSZ C-licenc – segítője: Török Sámuel
Zabó Ottó két éve érkezett az Ikarushoz, nagy lelkesedéssel és szeretettel foglalkozik a kis korosztályhoz tartozó játékosokkal. Török Sámuel saját nevelésű játékosként jutott el felnőtt csapatunkig és több, mint két éve bontogatja a szárnyait edzőként.
 

 

U6: szeptembertől indul, valószínűleg egy UEFA B-licences szakember vezetésével.
Kapusedzők: Jakab Attila, MLSZ C-licenc, Menczeles Iván MLSZ C-licenc, Dezső Krisztián
Jakab Attilának köszönhetően jelent meg egyesületünknél a kapusképzés, amit magas szakmai színvonalon, szívvel-lélekkel csinál és fejleszt lassan tíz éve. Menczeles Iván saját nevelésű játékosunk, aki 24 évesen már 6 év NB3-as felnőtt tapasztalattal rendelkezik, jelenleg az ESMTK igazolt játékosa. Dezső Krisztián szintén az itt kezdte pályafutását, majd a Vasas és az UTE utánpótlásában pallérozódott.

 

Kovács Imre, óvodai kiválasztásért felelős edző
Több, mint 10 éve van az egyesületnél, az óvodákkal tartja a kapcsolatot, és ő szervezi az éves óvodai fesztiválunkat is
 

 

Tánczos Zoltán, technikai vezető
25 éve az Ikarus család tagja, először szülőként, majd szakosztályvezetőként dolgozott. Jelenleg technikai vezetőként menedzseli az adminisztrációs folyamatok, közben modernizálja az ügyintézésünket.