Beszámolók a hétvégéről – 2020.10.09-12

Beszámolók a hétvégéről – 2020.10.09-12

MLSZ Kiemelt U-12 Közép-Kelet

MTK Budapest – Ikarus BSE : 2-0 (0-0)

Helyszín: Kövér Lajos utcai műfű // Időpont: 2020.10.09 – 17:45

A 100%-os MTK otthonában játszottunk egy nagyszerű mérkőzést. Természetesen az MTK uralta a mérkőzést, de jó volt látni, ahogy a srácok egymást segítve küzdöttek és nagyszerűen helytálltak egy ilyen kiváló csapat ellen. A nagyszerű védőmunka mellett kimondottan látványos és gyors támadásokat is sikerült vezetnünk, de sajnos a pontos befejezésekre már nem maradt erő. Szívből gratulálok mindkét csapatnak!

Meccsjegyzőkönyv: https://ada1bank.mlsz.hu/club?teamId=220045&evad=54&szervezet=0&verseny=23056&fordulo=8


MLSZ Kiemelt U-13 Közép-Kelet 6. forduló

MTK Budapest – Ikarus BSE : 16-0 (10-0)

Helyszín: NSI Fehér úti sporttelep // Időpont: 2020.10.10 – 09:00

Sajnos ezen a mérkőzésen nem voltunk egy súlycsoportban ellenfelünkkel.Játékosaink próbáltak szervezetten futballozni, de ellenfelünk minden tekintetben jobb volt. Kenyeres Dénest külön dicséret illeti.

Meccsjegyzőkönyv: https://ada1bank.mlsz.hu/club?teamId=220045&evad=54&szervezet=0&verseny=23056&fordulo=8


BLSZ IFJÚSÁGI U-16 2. CSOPORT 6. forduló

III. Kerületi TVE – Ikarus BSE : 0-2 (0-1)

Helyszín: III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion // Időpont: 2020.10.10 – 13:00

1.Támadójáték értékelése összességében (játékfelépítés, szervezés, )

Az első félidő elején a középpályára fel tudtuk juttatni a labdát labdakihozatalból, de sajnos nem tudták megtartani háttal az ellenfél kapujának a támadók és nem is tudtak igazán üres területre le mozogni ugyanis fizikálisan erősebb, kemény védők ellen játszottak. A félidő második részében olyan szintű pressingnek voltunk kitéve mint 4 hónap alatt egy alkalommal sem , így nagyon sok labdát vesztettünk a saját térfélen. A második félidőben, már igyekeztünk szakítani a “ hagyományos “ csak rövid passzos játékkal és több hosszú átadást is alkalmaztunk, ebből nagyon sok veszélyes helyzetet alakítottunk ki. Sajnos az komolyabb mérkőzésen a középpályán és a támadósorban is csak egy komolyabb teljesítményünk volt. Pozitívumként a kontráinkat tudom említeni amik azért nagy veszélyt jelentettek a második félidőben legalább öt gólhelyzetünk volt.


Hiányosságok

A megszokott ,komfortos megoldások helyett nem tudtunk alkalmazkodni, pl. hatodszor nem passzoló oda a szélső védőnek, mert előtte minden alkalommal letámadták . Nehezen váltanak a 4-5 m-es futsalos passzolásból a középpályán egy mérkőzésen belül .Nincs fent a fej csak közvetlenül a mellettük játszó játékosokat akarják játékba hozni ebből iszonyúan sok labdát vesztettünk.

2.Védekezés értékelése összességében: (presszing , középpályás pressing, védekezés blokkban)

Nagy nyomás nehezedett ránk a mérkőzés 70 % ban, ezért azt mondom a csapat védekezése a saját térfélen rendben volt, az ellenfél talán egy helyzetet tudott kialakítani,  együttes labdaszerzés elvétve volt .

Hiányosságok védekezésben:
Lassan toltuk ki a védekezésünket ,amin nem csodálkozunk ugyanis Kiss, Borbély  kivételével senki nem tudta megtartani a labdát .

3.Átmenetek értékelése:
Az első félidőben védekezésbe való átmeneteink jók voltak, a másodikban pedig nagyon gyors ellentámadásokat tudtunk végigvinni .

Hiányosságok (egyéni ,csapatrész ).

Pár játékos nem győzött meg róla a mérkőzés folyamán, tudna gyorsabb magasabb szintű játékhoz alkalmazkodni.

Kiemelkedő egyéni

 Makai , Kiss, Borbély , Kósa

Meccsjegyzőkönyv: https://adatbank.mlsz.hu/match/54/5/23152/6/1593701.html