Beszámolók 2020.10.24-27.

Beszámolók 2020.10.24-27.

BLSZ IFJÚSÁGI U-16 2. CSOPORT 8. forduló

Helyszín: Budapest, Ikarus BSE sporttelep // Időpont: 2020.10.24 – 14:00

Ikarus BSE – Szent István SE : 4-0 (0-0)

Kezdő: Kósa(Motál) – Király, Makai, Dósa(Borsi Z),Deák-Borsi M(Kanyar),Bereczki,Pongor(Kanyar) – Juhász .Kiss ,Loch(Belánszky-Demkó)

Gólszerző :Kiss, Pongor,Loch,Juhász

A mérkőzésünk nagyon érdekes összecsapás volt , két teljesen más felfogásban játszó csapat találkozott egymással . Az ellenfelünk a sablontól eltérően igyekezett hosszú indításokkal és beadásokkal helyzetbe hozni fizikálisan erős támadóit zárt védekezéssel. Csapatunk szintén kissé átadta a területet az ellenfelünknek ,de ennek ellenére az első félidőben is volt négy – öt helyzetünk . A második félidő elején sikerült megszereznünk egy beadásból a vezetést , és innentől már kinyílt az ellenfelünk ,sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket , amelyekből még három nagyon szép gólt rúgtunk egyéni megoldásból. Összességében jó mérkőzést játszottunk egy szervezett csapat ellen.

Jók : Pongor ,Loch, Juhász, Kiss ,Bereczki

——————————-

MLSZ Kiemelt U-13 Közép-Kelet 8. forduló

Helyszín: Hatvani Népkert Spottelep (Népkert Spottelep) // Időpont: 2020.10.25 – 10:00

Hatvan UFC U-13 – IKARUS BSE U-13 : 0-11 (0-7)

Hetedik mérkőzésünket Hatvan U – 13 csapatával játszottuk. Örömünkre szolgál, hogy hosszú várakozás után Pár Levente is bemutatkozott csapatunkban.

Góllövőink. Horváth Rajmund 4, Horváth Patrik 2, Veres Zsombor, Belánszky Ádám, Horváth Zsombor, Schlégl Nimród, Tóth Balázs.

Örülünk a győzelemnek. Végig szakadó esőben jó hozzáállás és jó helyzetkihasználás jellemezte csapatunk játékát. Mindenki hozzátette a maga játékát hol jó, hol kevésbé jó döntéseket hozva. Lényeg a folyamatos játékra való törekvés, amivel mindenki azonosult és fegyelmezetten tette a dolgát.

Eredményhez és a játék tartalmi részét tekintve csapat valamennyi játékosa akik pályára léptek dicséretet érdemelnek.

További jó hozzáállást mindenkinek a folytatásban.

——————————-

U7 (2014) Október 23 Kupa (Sződ) – 2020.10.23 (péntek)

Edzők: Zabó Ottó (Vezetőedző) Török Sámuel (Pályaedző)

Az első mérkőzésünket Pécel ellen játszottuk. Az elejétől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést így sikerült egy nagy arányú győzelmet szereznünk.

Következő mérkőzést a Gödöllő csapata ellen játszottuk, küzdöttünk hajtottunk, de vereséget szenvedtünk, mint később kiderült attól a csapattól, aki a tornát megnyerte.

A következő meccsen a Kelen A csapata ellen játszottunk, itt egy nagyon kiélezett meccsen maradtunk alul. Így a csoportunk 3.-dik helyéről vártuk a folytatást.

A helyosztón az Erdőkertes csapata ellen sikerült nyerni 6:2-re, majd Kelen B elleni 2:1-es vereség, ennek sajnos a fáradság, illetve a csapaton kicsit talán a küzdeni akarás hiánya mutatkozott. Az utolsó meccsen rendet raktunk a fejekben újra láttam a gyerekek szemében a tüzet, a küzdeni akarást és ennek eredménye lett, hogy a III.kerületi TVE csapatát múltuk fölül 2:1-re két szemrevaló támadás végén.

Összességben a tornán remekül játszottak a gyerekek az edzésen gyakorolt felállási forma is sokszor látszott. Sokszor volt jó a helyzetfelismerés, amibe hiba csúszott, hogy saját kapunk előtt határozatlanok voltunk. Megyünk tovább hiszen azért edzünk, hogy tanuljunk fejlődjünk. Külön öröm volt számomra, hogy nem kellett azért szólni, hogy a kapunk hátul őrizetlen maradt, vagyis nem fordult elő olyan szituáció, hogy Mindenki előre szaladt és senki sem figyelt a kapunkra. A cseleket bátran csináltuk sokat lőttünk kapura ezt a 17 rúgott gól is bizonyítja.

A szülőknek is nagyon köszönjük a hangos szurkolást, biztatást TI IS KELLETEK A SIKERHEZ.
Minden játékosunkra nagyon büszkék vagyunk. Csak így tovább!

Keret: Schlegl Soma(1gól), Fehér Marcell(4gól), Cseresnyési Ábel(6gól) Belancsity Deján(3gól), Izsó Viktor (4gól) Orlay Zolta,

——————————-

MLSZ Kiemelt U12 (2009) Közép-Kelet

Időpont:2020.10.25. 10:00 / Helyszín: Hatvani füves pálya

Hatvan – Ikarus 0-2 (0-0)

Nagyon nehéz körülmények fogadtak minket Hatvanban. A mély, felázott, füves pálya a legtöbb játékosunknak teljes újdonságként hatott. Sajnos az első félidőben nem is sikerült alkalmazkodnunk ezekhez a körülményekhez és csak a szerencsének köszönhetjük, hogy döntetlennel mehettünk pihenőre. A második félidőre sikerült, felpörögnie a csapatnak és sokkal harcosabban vetteték bele magukat a fiúk a küzdelembe. Bár kevés játék alakult ki a mai napon, de nagyon fontosak az ilyen mérkőzések, mert meg kell tanulniuk a fiúknak alkalmazkodni és a lehető legjobbjukat nyújtani bármilyen körülmények között.

——————————-

Gyermekliga 2010-es korosztály

Időpont: 2020.10.25.vasárnap-15:30 // Helyszín: Budapest,Megyeri út-műfű

Vasárnap délután a Gyermek Liga 3. fordulóján vettünk részt a Megyeri úton. Magabiztos,jó játékkal hoztuk el a 3 pontot a Kecskemét ellen, és máris következhetett a mindenki által nagyon várt UTE elleni mérkőzés. Egy nagyon kiegyenlített,küzdelmes és sok szép megoldással szép gólokkal tarkított 1:1-es félidő után, sajnos a második félidőt nagyon nagy egyéni hibákkal kezdtük,amit 3 góllal gyorsan meg is büntetett az ellenfél. Hegyes Botond óriási szólóját és lövését a kapus bravúrral hárította,de ennél tovább már nem sikerült jutnunk és a hajrában egy gyors kontrával beállította a végeredményt ellenfelünk. Dolgozunk tovább, Figyelem,Fegyelem, Alázat!

Hajrá Ika, csak az Ika!

Ikarus BSE-KTE     10:0 (5:0)        G:Nagy 3, Hegyes 3,Rechtenwald 2, Kralicsek 2

Ikarus BSE-UTE      1:5 (1:1)         G: Rechtenwald