U-19 beszámolók 9. 10. FORDULÓ

U-19 beszámolók 9. 10. forduló

MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 9. forduló

BUDAPEST, BVSC-Zugló Tatai úti Sporttelep // 2020.10.24 – 10:00

BVSC-Ikarus BSE 8:1 (2-0)

Védekezés- Tudatosan mélyen védekezett a csapat,mert egy nagyon jó képességű ellenfél volt. Feladat az volt,hogy minél kevesebbszer tudjanak a védővonal mögé kerülni. Ezt viszonylag jól oldotta meg a csapat, viszont sokszor csak szabálytalanság árán,amiből hátrányba is kerültünk. 65 percig kompakt volt a csapat ,addig meccsben voltunk. Aztán a szélen egyre többször megbontották a csapat védekezését és a beadásokból könnyű gólokat szerzett az ellenfél.
Támadás- Mély labdaszerzésekből egyritmusú kontrákat próbáltunk szervezni, ami néhányszor sikerült is,de a kulcspasszok a végén pontatlanok voltak.
Átmenetek- Amíg egységesen mozgott a csapat , addig elfogadhatók voltak az átmenetek. A meccs hajrájában már lassú volt és nem szervezett.

MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 10. forduló

Budapest, Ikarus BSE Sporttelep // 2020.10.28 – 11:00

Ikarus BSE – Grund 1986 FC 3-1 (1-0)

Védekezés- Magasan feltolt védővonallal az ellenfél térfelén akartunk labdákat szerezni. Az első félidőben a támadók nem megfelelő távolsága miatt ez nem sikerült. A szünetben megbeszéltük a javítani valókat és a cserék után már sokkal hatékonyabb volt ez a labdaszerző tevékenység. A csapat viszonylag végig kompakt tudott lenni, az ellenfélnek kevés lehetősége volt a védőzónánkban.
Támadás- Az ellenfél térfelén szerzett labdákból a rendezetlen védelem elleni gyors támadásbefejezéseket preferáltunk. Ebből rúgott a csapat 3 gólt és még legalább 4-5 ziccert kidolgozott.
A labdakihozatalból az ellenfél nyomásgyakorlása miatt egy két érintésből a labda feljuttatása volt a cél a támadó zónába.
Átmenetek- A visszatámadások sikere csak 50 % os volt, ebből jó lett volna többet látni.

BALOGH LÁSZLÓ BARNA – Utánpótlás szakágvezető