Hétvégi eredmények 2020.11.13-15 és Őszi Bozsik

Hétvégi eredmények 2020.11.13-15 és Őszi Bozsik

BLSZ IFJÚSÁGI U-16 2. CSOPORT 11. forduló

Budapest, Ikarus BSE sporttelep // 2020.11.14 – 13:00

Ikarus BSE FK – REAC SI SE 1-0 (0-0)

Kezdő: Kósa -Király,vDósa,vMakai,vDeák-Kelemen,vBereczki, Mikes (Kolonics)-Loch(Hristodoulou), Pongor, Juhász(Kiss)
Gólszerző: Kiss
A REAC csapata megnehezítette a dolgunkat nagyon megszervezte védekezését ,igyekezett lezárni a területeket , a gyors átmenetekre igyekezett építeni.Az első félidőben a támadásokat nagyon tompán és egy ritmusban szerveztük .A második félidő elején kicsit nagyobb nyomást helyeztünk az ellenfélre , de csak a cserék és a több támadó jelentett megoldást a sikerre .Köszönet Tisza Marcinak ,hogy súlyos sérüléssel is segítette a csapatot!

Jók : Kelemen, Makai, Bereczki, Hristodoulou

jegyzőkönyv: https://adatbank.mlsz.hu/match/54/5/23152/11/1593728.html

———————–

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 12. forduló

Budapest, Ikarus BSE sporttelep // 2020.11.14 – 11:00

Ikarus BSE – Gödöllői SK – 7-0 (4-0)

Ellenfelünk rapszódikus teljesítménye óvatosságra intett bennünket, ugyanis az élmezőnyhöz tartozó csapatokkal szoros eredményeket értek el, viszont nagyarányú vereségeket is produkáltak a középmezőny gárdáival.

Vendégünk 4-3-3 játékrendszerben futballozott, mi a 4-5-1 felállást választottuk.

A mérkőzés elején magasan húztuk meg a védekezésünket, gyors labdaszerzésekre alapozva lendültünk bele a mérkőzésbe. Az első perctől érződött a két csapat közti sebesség különbség, amely már a 2. percben gólt eredményezett. Folyamatos nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, magasan kezdtük a letámadást, amellyel rendre labdát tudtunk szerezni, bár látszott még hiányosság az együtt mozgást illetően. A csapatrészek közötti távolság megfelelő volt ezen időszakban, a védekezésünk, a dinamikánk is rendben volt. Sajnos egy-két egyéni hiba még mindig becsúszik a védekezésünkbe, a kommunikációnk még nem volt a megfelelő szinten, ezt a jövőben ki kell küszöbölnünk.

A meccs hátralévő részében sem volt kérdés a mérkőzés végkimenetele, sok szép támadást vezettünk a teljesen elfáradt ellenfelünkkel szemben. Lüktető, jó iramú mérkőzést játszottunk, ami nagyobb arányú győzelemmel is zárulhatott volna, amennyiben helyzeteinket megfelelő koncentráltsággal értékesítjük.

Összességében elmondható, hogy győzelmünk ilyen arányban is teljesen megérdemelt, sokat tettünk érte. Védőink együttmozgása alakul, de még csiszolni kell elsősorban a kommunikáción. Mindenképpen pozitívum, hogy jó iramú, hajtós mérkőzést tudtunk játszani.

“Csikós Norbert”

jegyzőkönyv: https://adatbank.mlsz.hu/match/54/5/22995/12/1576852.html

Múlt héten, 2020.11.08-án U17-es csapatunk a Dabas ellen játszott, az akkori meccsről a beszámolót szintén Csikós Norbertnek köszönhetjük.

DABAS-GYÓN – IKARUS BSE 0-11

“Nehéz bármit írni egy olyan mérkőzésről, amelyen a hazai csapat semmiféle ellenállást nem tudott (vagy akart) kifejteni. Az eredményeik alapján ez cseppet sem volt meglepő, az addig kapott 121 góluk önmagáért beszél.

Őszintén szólva nem ismertem fel milyen játékrendszerben játszanak, a tudatosság jelei sem látszottak játékukon. Nálunk több olyan játékos is szerepet kapott, akik eddig zömében csereként léptek pályára. A jól megszokott 4-4-2-es játékrendszerben álltunk fel, és rögtön letámadtuk ellenfelünket. Ennek köszönhetően már az első percben vezetést szereztünk, majd szinte támadásonként alakítottunk ki újabb helyzeteket. A hazai csapat ritkán tudta csak átlépni a félpályát, akkor is leginkább előrevágott labdákból sikerült nekik. Tudatosan és türelmesen játszottunk, azonba sok volt a pontatlanság, középső középpályásaink enerváltan mozogtak. Az átmenetek jók voltak, támadásban jól léptünk be a félzónákba, szélső hátvédeink pedig rendre jól léptek fel a támadásokhoz. A védekezés része nehezebben értékelhető, de a visszatámadások működtek, és gyorsan tudtunk labdát szerezni. 

A második játékrészben az eredménynek és ellenfelünk gyenge játékának köszönhetően szétestünk, továbbra is rengeteg gólhelyzetet dolgoztunk ki, de már nem koncentráltunk eléggé, előtérbe kerültek az egyénieskedések.

Összességében elmondható, hogy hoztuk a kötelezőt egy igencsak gyenge ellenféllel szemben. Sajnálatos, hogy egy NBIII-as felnőtt csapattal rendelkező klub ilyen utánpótlással rendelkezik.”

———————–

Múlt heti őszi bozsik fesztivál (2013-as korcsosztály)

Múlt vasárnap, november 8.-án 20 fővel vettünk részt a Bozsik Fesztiválon. Az időjárás szerencsére megint kegyes volt hozzánk, csak a köd volt zavaró, de csak a nézők számára. Ez az egy óra csak a játékról szólt, mindenki folyamatosan a pályán volt. A már szokásos 4 kapus játék (Funinho) mellett 20×40-es pályán, 3×2-es kapura is játszhattak a gyerekek. 
Minden csapatból egy-egy játékos oklevelet kapott a teljesítményéért.
Nálunk Telekes Mátyás, Ollé Márk, Fehér Ákos és Bathó Olivér lettek a díjazottak. Ez volt az idei utolsó fesztivál, nem lesz Dunamenti Liga és a teremtornákat is elhalasztották . Amíg engedik az edzéseket, mi kitartunk.
“Pádár Béla”